25 φωτογραφίες αποδεικνύουν πόσα εκπληκτικά πράγματα μπορεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα

25 φωτογραφίες αποδεικνύουν πόσα εκπληκτικά πράγματα μπορεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα

Ο πολιτισμός μας είναι πλέον τόσο συνυφασμένος με την τεχνολογία και τα επιτεύγματά της που συχνά ξεχνάμε το πιο σημαντικό, εκπληκτικό μηχάνημα που διαθέτουμε: το ανθρώπινο σώμα.

Τα σώματά μας διατηρούν τις βασικές τους λειτουργίες ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να εκτελέσουν τα πιο τολμηρά κατορθώματα. Προστατεύουν και επουλώνουν τους εαυτούς τους, έχουν καταπληκτική ικανότητα εκμάθησης και μπορούν να φέρουν εις πέρας τις πιο απαιτητικές, αθλητικές κινήσεις. Για αυτό, και για πολλά άλλα ακόμα, αξίζει να τα γιορτάζουμε.

Η δημιουργική κοινότητα EyeEm ήρθε πρόσφατα σε συνεργασία με την αμερικάνικη έκδοση της Huffington Post για να ζητήσει από φωτογράφους από όλο τον κόσμο να μοιραστούν μαζί τους τα καλύτερα οπτικά παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι το ανθρώπινο σώμα είναι όντως μια πανίσχυρη αθλητική δύναμη. Οι συμμετοχές των φωτογράφων ολοκληρώθηκαν τον περασμένο μήνα και όλες τους απεικονίζουν ανόθευτη δύναμη, ενέργεια, ρευστότητα και αποφασιστικότητα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις 25 εκπληκτικές φωτογραφίες που επιλέχθηκαν από την ομάδα της EyeEm και το προσωπικό της HuffPost για να εκπροσωπήσουν την ομορφιά του ανθρώπινου σώματος.

*Το κείμενο είναι μετάφραση του πρωτότυπου «25 Photos That Reveal Just How Amazing The Human Body Can Be» της αμερικάνικης HuffPost.

The Amazing Human Body