Μάρδας: Κωνσταντοπούλου και Λαφαζάνης θεωρούν τους εαυτούς τους Ρόζα Λούξεμπουργκ και Γκουεβάρα

Μάρδας: Κωνσταντοπούλου και Λαφαζάνης θεωρούν τους εαυτούς τους Ρόζα Λούξεμπουργκ και Γκουεβάρα
Eurokinissi

Αυστηρή κριτική, με αιχμηρά σχόλια, ασκεί στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη «και τους πέριξ αυτών που απήχαν στην ουσία από την ψηφοφορία στη Βουλή» ασκεί με σχόλιό του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

Στο κείμενο του με τίτλο Lost in space (Χαμένοι στο διάστημα) ο κ.Μάρδας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η κ. Κωνσταντοπούλου και ο κ. Λαφαζάνης θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι ανάμεσα στη Ρόζα Λούξεμπουργκ και τον Γκουεβάρα.

Αναλυτικά στο σχόλιο του κ. Δημήτρη Μάρδα έχει ως εξής:

«Lost in space,

Το ελάχιστο που μπορεί να πεί κάποιος για την Ζωή τον Λαφαζάνη και τους πέριξ αυτών που απήχαν στην ουσία από την ψηφοφορία στη Βουλή. Γοητεύονται -τουλάχιστον- από την αίσθηση της ρήξης, που εισάγει η πρακτική τους, ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΕΕ, θεωρώντας τους εαυτούς τους κάτι ανάμεσα στη Ρόζα Λούξεμπουργκ και τον Γκουεβάρα. Η άγνοια του μέγεθους της καταστροφής τους δίνει έναν αέρα πολέμου... Απομένουν τα συνθήματα και τα τοτέμ του πολέμου για να ολοκληρωθεί η τραγωδία, που με πάθος επιθυμούν!».

Δημοφιλή