Αγνός τρόμος: Το πρώτο trailer του «Fear of The Walking Dead» δεν αστειεύεται

Αγνός τρόμος: Το πρώτο trailer του «Fear of The Walking Dead» δεν αστειεύεται

Σήμερα, Κυριακή, το San Diego Comic-Con ρίχνει αυλαία και μπορούμε να πούμε πλέον με σιγουριά πως η φετινή διοργάνωση τα είχε όλα.

Reunion και νέο trailer για το 7ο Star Wars; Το είχε.

Σπάνιο υλικό με τις οντισιόν των πρωταγωνιστών του Game of Thrones; Το είχε.

Το πρώτο, μεγάλου μήκους trailer για το «Batman V Superman: Dawn of Justice»; Το είχε.

Φυσικά, παράλληλα, διοργανώθηκαν δεκάδες panel, διαγωνισμοί, παρουσιάσεις, ανακοινώσεις φανταστικών νέων και πολλά πολλά πολλά ακόμα, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο στην μεγαλύτερη ίσως γιορτή της ποπ κουλτούρας.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, όμως, είχαμε μία ακόμα αποκάλυψη και μάλιστα μία από τις πλέον πολυαναμενόμενες. Το πρώτο επίσημο trailer του «Fear of The Walking Dead», της «συντροφικής» σειράς του λατρεμένου παγκοσμίως «The Walking Dead».

Η σειρά θα διαδραματίζεται στο Los Angeles και θα ασχοληθεί με την περίοδο που εμφανίστηκε και ξεκίνησε να μεταδίδεται ο ιός που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι -πολύ πριν γνωρίσουμε τον Rick Grimes και την παρέα του, δηλαδή. Σύμφωνα με δηλώσεις των δημιουργών, υπάρχει η πιθανότητα οι δύο σειρές να διασταυρώσουν πορείες κάποια στιγμή στο μέλλον, προς το παρόν όμως παραμένουν δύο ξεχωριστά show με κοινό σεναριακό άξονα.

Στο «Fear of The Walking Dead» πρωταγωνιστούν οι Cliff Curtis και Kim Dickens, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Frank Dillane, Alycia Debnam Carey, Elizabeth Rodriguez, Ruben Blades και Mercedes Mason. Η νέα σειρά θα επικεντρωθεί στον «ψυχολογικό τρόμο» όπως έχει δηλώσει ο δημιουργός της, Dave Erikson. Μια ματιά στο νέο trailer φτάνει για να καταλάβετε ακριβώς τι εννοεί.

Το «Fear of The Walking Dead» κάνει πρεμιέρα στις 23 Αυγούστου στο AMC.

Δημοφιλή