Ραγδαία αύξηση των ληστειών λόγω της τραπεζικής αργίας

Ραγδαία αύξηση των ληστειών λόγω της τραπεζικής αργίας
Sooc

Αύξηση ληστειών έχει παρατηρηθεί λόγω της τραπεζικής αργίας που οδηγεί τους επιχειρηματίες να φυλάσσουν τα έσοδά τους σε χρηματοκιβώτια και κρυψώνες.

Τα ξημερώματα της Κυριακής ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ κρεάτων στον Κηφισό κατήγγειλε στην ελληνική αστυνομία ότι έπεσε θύμα διάρρηξης από αγνώστους που εισέβαλαν στο κατάστημά του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι η λεία κυμαίνεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης στόχος ληστών έγινε και το λογιστήριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην Στοά Πεσματζόγλου, επί της οδού Πανεπιστημίου 39. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης, αφαιρέθηκαν 11.000 ευρώ και η ταμίας που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στα γραφεία της Λυρικής τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν την Παρασκευή σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Χαλκηδόνα και στο Μενίδι, ενώ το Σάββατο πεζοί σε Κολωνό και Μαρούσι έπεσαν θύματα ληστειών.

Δημοφιλή