ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/07/2015 15:09 EEST | Updated 13/07/2015 15:10 EEST

Ρούντι Ρινάλντι: Η αποικία χρέους συνεχίζεται, ιστορικές ευθύνες Τσίπρα

eurokinissi

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας, αναφορικά με το περιεχόμενο της συμφωνίας.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του η «αποικία χρέους συνεχίζεται, τα μνημόνια κυβερνούν την Ελλάδα» και συμπληρώνει ότι «ο λαός θα δυστυχήσει στο έπακρο».

Επίσης αναρωτιέται το κατά πόσο «η ίδια η χώρα θα επιβιώσει», και υποστηρίζει ότι «η Βουλή μετατρέπεται σε καθ' υπαγόρευση τυπικό πρωτοκολλητή διαταγμάτων».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι η «τρόικα είναι εδώ», και υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα χρεώνεται ιστορικές ευθύνες με την κατάπτυστη νεοαποικιοκρατική συμφωνία-μνημόνιο που φέρνει. Δεν σώζει την χώρα, την βυθίζει ακόμα πιο πολύ. Οδηγεί τον πολιτικό φορέα σε μνημονιακή μετάλλαξη».

Να σημειωθεί ότι στην Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, συμμετέχουν οι βουλευτές Βασίλης Χατζηλάμπρου, Δημήτρης Κοδέλας, Ελένη Σωτηρίου και Βασίλης Κυριακάκης που απείχαν από την ψηφοφορία της βουλής το πρωί του περασμένου Σαββάτου.