ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14/07/2015 07:25 EEST | Updated 14/07/2015 11:32 EEST

Καμμένος: Θα ψηφίσουμε τα μέτρα που συμφωνήσαμε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ψηφίσουν αυτά που συμφωνήθηκαν στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και μόνο, «και όχι άλλα μέτρα που επιβάλλονται κατά παράβαση της συμφωνίας που είχαμε κάνει», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της ΚΟ και της εκτελεστικής επιτροπής.

«Χωρίς αμφιβολία είναι αποδεκτό σε όλη την Ευρώπη ότι προχτές έγινε πραξικόπημα στην καρδιά της Ευρώπης. Ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε για να έρθει σε συμφωνία σε ένα κείμενο που ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που συζητήθηκε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και εγκρίθηκε από τη Βουλή» σημείωσε.

Το πραξικόπημα συνεχίζεται στην Ελλάδα, υποστήριξε ο κ. Καμμένος. «Επιθυμούν να πέσει η κυβέρνηση και να αντικατασταθεί από κυβέρνηση που δεν έχει εκλέξει ο λαός, ανατρέποντας και την απόφαση του δημοψηφίσματος» δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι στηρίζει τον πρωθυπουργό και ότι «δεν θα επιτρέψουμε να γίνει πραξικόπημα».

Στο εξωτερικό, «εγκάθετοι συγκεκριμένων συμφερόντων προσπαθούν να ανατρέψουν και την ίδια την απόφαση, βάζοντας εμπόδια για τη γέφυρα», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι που θέλει στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία να αποφασίζουν κάτι μη εκλεγμένοι, από το Βερολίνο και όχι ο λαός» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι «θα προχωρήσουμε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα». Ερωτηθείς για τα περί κυβέρνησης εθνικού σκοπού, είπε ότι αυτό επιδιώκουν αυτοί που κάνουν το πραξικόπημα».

Συνεψίζοντας, προανήγγειλα πρωτοβουλίες γύρω από διαδικασίες «για να χτυπηθεί η διαφθορά και το σύστημα των ολιγαρχών».

«Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα» τόνισε.

Sponsored Post