ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/07/2015 08:32 EEST | Updated 18/07/2015 08:33 EEST

Μητέρα Τσίπρα: Στεναχωριέμαι που ο Αλέξης πιέζεται τόσο πολύ

Eurokinissi

«Τρεις μέρες τώρα δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς στον Αλέξη και στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο πολύ. Εχει πέσει όλο το βάρος της χώρας μας στις πλάτες του» φέρεται να εξολομολογείται η μητέρα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα, Παραπολιτικά.

Από το αεροπλάνο πάει κατευθείαν στη Βουλή. Εδώ δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του, εμένα θα δει;», αναφέρει η ίδια για το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί ο γιος της και συνεχίζει τονίζοντας «Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό δεν τρώει, δεν κοιμάται αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Εχει χρέος στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε».

«Θέλει να τον φωνάζουν απλώς Αλέξη και να είναι κοντά στον κόσμο», σχολιάζει για το γεγονός ότι έχει κατορθώσει ο κ. Τσίπρας να τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα.

Ακόμη, η ίδια τονίζει ότι ο πρωθυπουργός έχει κατορθώσει να τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα και να γίνει αγαπητός στους νέους. «Αυτό θέλει. Να τον φωνάζουν απλά Αλέξη και να είναι κοντά στον κόσμο», λέει και συμπληρώνει πως όταν μιλάνε του λέει να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του, ενώ εκείνος της απαντά να μην ανησυχεί και πως όλα θα πάνε καλά.

Sponsored Box