ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19/07/2015 07:56 EEST | Updated 19/07/2015 07:57 EEST

Γεωργιάδης: Είμαι βέβαιος ότι ο Βαρουφάκης θα βρεθεί σε Ειδικό Δικαστήριο

Sooc

Τη βεβαιότητά του ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης θα βρεθεί σε Ειδικό Δικαστήριο εκφράζει σε συνέντευξή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Real News.

«Ή πρόκειται περί ενός ηλιθίου - και ηλίθιος δεν είναι - ή εκτελούσε συγκεκριμένη υπηρεσία να χρεοκοπήσει την Ελλάδα», τονίζει και συνεχίζει «Είμαι απολύτως βέβαιος - κι εδώ εκφράζω προσωπική γνωμή - ότι ο κ. Βαρουφάκης θα βρεθεί σε Ειδικό Δικαστήριο.

Σε ό,το αφορά στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει πως «Θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί. Είμαι σίγουρος όμως ότι τέτοια χάρη στονκ. Τσίπρα δεν θα την κάνει». Και συνεχίσει τονίζοντας ότι σε μία περίπτωση πρότασης μομφής σε βάρος της βάσει του κανονισμού δίνονται έως 60 λεπτά «εάν της δοθεί μικρόφωνο, θα μιλήσει δύο ώρες και το μανιφέστο εναντίον Τσίπρα το οποίο θα εκφωνήσει θα είναι το διαβατήριό της για το νέο σκληρό αντιμνημονιακό κόμμα που ονειρεύεται να κάνει με τους ακραίους που θέλει να μαζέψει γύρω της, είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε από τη Χρυσή Αυγή με την οποία δεν έχει τυχαία προνομιακές σχέσεις».