Η νέα δουλειά του Joffrey από το Game of Thrones έχει να κάνει με αρκούδες στο διάστημα

Η νέα δουλειά του Joffrey από το Game of Thrones έχει να κάνει με αρκούδες στο διάστημα
Game of Thrones

Και, όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα.

Μετά τον φρικιαστικό του θάνατο στο Game of Thrones -ο οποίος, δικαιολογημένα, προκάλεσε περισσότερες ζητωκραυγές παρά δάκρυα- ο Jack Gleeson, ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Joffrey Baratheon, είχε δηλώσει πως θα αποσυρόταν από το Hollywood, τα φώτα της δημοσιότητας και τους μεγάλους ρόλους για να ακολουθήσει μια πιο ειλικρινή τέχνη. Αυτή του θεάτρου. Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να ιδρύσει μια θεατρική ομάδα με τους φίλους του.

Από ότι φαίνεται ο Gleeson ακολούθησε κατά γράμμα το σχέδιό του και σύντομα, σύμφωνα με δημοσίευμα της London Evening Standard, η θεατρική ομάδα του ηθοποιού και των φίλων του πρόκειται να ανεβάσει (και να πρωταγωνιστήσουν οι ίδιοι σε) μια παράσταση με μαριονέτες με τον τίτλο «Bears in Space». Ναι, αυτό μεταφράζεται σε «Αρκούδες στο Διάστημα».

Το site του Soho Theater αναφέρει πως το «Bears in Space» θα είναι ένα έργο διάρκειας 80 λεπτών και θα έχει να κάνει με «δύο αρκούδες αστροναύτες που περιπλανώνται στα απίστευτα μακρινά όρια του σύμπαντος και τα εχθρικά όντα που τις κυνηγούν».

«Αυτό που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι να δημιουργώ κάτι από το τίποτα. Ποτέ δεν λέω ποτέ σε οτιδήποτε, αλλά για την ώρα νιώθω περισσότερο πλήρης με το να είμαι κομμάτι ενός έργου το οποίο βοήθησα να δημιουργηθεί και εμπεριέχει ρίσκο», είπε ο Gleeson στην London Evening Standard. «Δεν το βλέπω ως υποκριτική -είναι περισσότερο ένα διασκεδαστικό project με τους φίλους μου».

Αν λέγαμε πως δε θέλουμε να το δούμε, θα λέγαμε ψέματα.