Αυτή είναι η απόδειξη ότι κάθε μεγάλη σταρ στο Χόλιγουντ έχει φορέσει Oscar de la Renta

Αυτή είναι η απόδειξη ότι κάθε μεγάλη σταρ στο Χόλιγουντ έχει φορέσει Oscar de la Renta
Getty Images

Μερικές φορές, δεν συνειδητοποιείς την επιρροή που έχει κάποιος μέχρι να «φύγει» από αυτή τη ζωή. Αλλά αυτό δεν ισχύει για το Όσκαρ ντε λα Ρέντα. Ο δομινικανός σχεδιαστής μόδας, ο οποίος μαθήτευσε δίπλα στον Κριστόμπαλ Μπαλενθιάγα, μπορεί να πέθανε στα 82 του στις 20 Οκτωβρίου του 2014, αλλά η κληρονομιά που δημιούργησε θα συνεχίσει να ζει.

Σαν σήμερα θα ήταν τα γενέθλιά του και αυτό αποτελεί την ιδανική αφορμή για να θυμηθούμε τις μοναδικές δημιουργίες του, τις οποίες όπως είναι φυσικό έχει τιμήσει κάθε μεγάλη σταρ στο Χόλιγουντ.

Τα φορέματα του έχουν υπάρξει στυλοβάτες στο κόκκινο χαλί εδώ και πολλά χρόνια. Όλες – και πραγματικά το εννοούμε – στο Χόλιγουντ έχουν φορέσει ένα από τα θρυλικά σχέδιά του. Από διάσημες σταρ, όπως η Πενέλοπε Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν και πολιτικούς (η Χίλαρι Κλίντον είναι μεγάλη οπαδός του), σε μορφές-θρύλους όπως η Άννα Γουίντουρ ή ακόμα και σε Βασίλισσες ή πριγκίπισσες, οι συλλογές του έχουν γίνει συνώνυμες με τη θηλυκότητα. Ταιριάζουν ιδανικά σε νεαρές ηθοποιούς όπως η Κίρναν Σίπκα, αλλά και σε περισσότερο ώριμες όπως η Κάντις Μπέργκεν.

Για να αποδείξουμε την επικράτησή του στο κόκκινο χαλί, συγκεντρώσαμε πολλές από τις κυρίες που έχουν φορέσει Όσκαρ ντε λα Ρέντα. Αυτά τα υπέροχα, εξαιρετικά ραμμένα φορέματα αποδεικνύουν ότι αυτό που έχουμε χάσει είναι ένας αληθινός θρύλος.

Taylor Swift

Stunning Oscar de la Renta Dresses

Δείτε περισσότερες σταρ που έχουν φορέσει τις υπέροχες δημιουργίες του:

Candice Bergen

Celebrities wearing Oscar de la Renta

.

Δημοφιλή