Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συνέδριο Re:Business 2015 από το ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συνέδριο Re:Business 2015 από το ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
huffpost greece

Το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποίησε το – ανοιχτό προς το κοινό - συνέδριο re:Business (Reinventing Business) με μότο «Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα, Αριστεία» και η HuffPost Greece ήταν εκεί ως χορηγός επικοινωνίας αυτής της πρωτοβουλίας. Περισσότεροι από 1500 κορυφαίοι CEOs διεθνών, επιτυχημένων start-up και επιχειρήσεων, καταξιωμένα διοικητικά στελέχη καθώς και φοιτητές, βρέθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο για το ολοήμερο συνέδριο, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια του πλέον αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού στις 26 Ιουνίου.

Έξι ενότητες και 24 ομιλητές συνολικά, με διαφορετική σύνθεση ομιλιών σε κάθε ενότητα έθιξαν σημαντικά θέματα διοίκησης επιχειρήσεων, επενδύσεων & επιχειρηματικότητας, με αναφορές – μεταξύ άλλων – στις χρηματοδοτήσεις, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα start-ups.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Aldemar, ο κ. Πέτρος Κόκκαλης συν-ιδρυτής της Aephoria, η κ. Δέσποινα Αναστασίου, General & Country Manager for Dow Hellas A.E, η κα Ναταλί Βαγιωνή, CEO της Fresh Line, η κα. Marielle Thomas, East Mediterranean Regional Director της Stanley Black and Decker, ο κ. Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, ιδρυτής του ΜΠΟΡΟΥΜΕ, o κ. Zooulis Mina, CEO της Αθηναικής Ζυθοποιίας, ο κ. Jan Versteeg, Πρέσβης της Ολλανδίας, ο κ. Henri Malosse, Πρόεδρος της Ευρωπαικής, Οικονομικής και Κοινωνικής επιτροπής, ο κ. Σπύρος Κουβέλης, Πρόεδρος του Ελληνοευρασιατικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, ο κ. Χάρης Οικονομόπουλος, Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου, ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales&Marketing Director, Βίκος, ο κ. Μιχάλης Τσαούτος, CEO της ΕΨΑ, ο κ. Γιώργος Κολλιόπουλος, Ιδρυτής & CEO της Speiron, ο κ. Νίκος Κουτσιανάς, CEO της Apivita, και πολλοί εξαιρετικά αξιόλογοι ομιλητές οι οποίοι ανέλυσαν όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς.

Εντυπωσιακή ήταν παράλληλα και η παρουσία του κ. Γιώργου Λογοθέτη, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του LIBRA GROUP στην τελετή αποφοίτησης του ΜΒΑ.

Παρουσιαστής του συνεδρίου ήταν ο Γιώργος Λεμπέσης, γνωστός συγγραφέας παιδικών παραμυθιών και παραγωγός.

Δημοφιλή