Παραλήρημα αγένειας του Χρήστου Θηβαίου: «Δουλειές υπάρχουν, οι νέοι δεν δουλεύουν από επιλογή»

Παραλήρημα αγένειας του Χρήστου Θηβαίου: «Δουλειές υπάρχουν, οι νέοι δεν δουλεύουν από επιλογή»
Eurokinissi

Σήμερα δεν είναι μια καλή μέρα για να είσαι ο Χρήστος Θηβαίος.

Ο γνωστός τραγουδιστής με αφορμή τη συναυλία που θα έδινε μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο ΜΥΛΟ της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Δευτέρας που μας πέρασε, βρέθηκε νωρίτερα την ίδια ημέρα καλεσμένος τηλεφωνικά στην ραδιοφωνική εκπομπή της Δέσποινας Αυγερίδου, «Αφιερωμένο», στο FM100.

Η συζήτηση ξεκίνησε κανονικά, γρήγορα όμως πήρε μια αρκετά άσχημη και, για να είμαστε ειλικρινείς, εντελώς παράλογη τροπή, με τον Χρήστο Θηβαίο να επιτίθεται φραστικά και με εξαιρετικά αγενή τρόπο στη ραδιοφωνική παραγωγό, η οποία προς τιμήν της κατάφερε να παραμείνει «τέρας» ψυχραιμίας απέναντι στο παραλήρημα του τραγουδιστή.

Μεταξύ πολλών άλλων, ο Χρήστος Θηβαίος είπε στην κ. Αυγερίδου, η οποία έχει πτυχίο Χημείας, πως «δεν είναι παραγωγική δουλειά να δουλεύει στο ραδιόφωνο» και «να πάει να δουλέψει στα λιπάσματα» ώστε να προσφέρει ουσιαστικά στην κοινωνία καθώς, όπως της είπε λίγο αργότερα, «δεν είναι καλή δημοσιογράφος».

Σε κάποιο άλλο σημείο της συζήτησης, ο Χρήστος Θηβαίος είπε πως δουλειές υπάρχουν πολλές, αλλά είναι νέοι αυτοί που προτιμούν την ανεργία γιατί δε θέλουν να εργαστούν και προτιμούν να ζουν με τη σύνταξη των γονιών τους. Σχολίασε πως ένας άνθρωπος δε χρειάζεται περισσότερα από 60 ευρώ την ημέρα για να ζήσει, ενώ είπε χαρακτηριστικά «για να ζήσω την πενταμελή μου οικογένεια μου αρκούν 15 ευρώ την ημέρα», καθώς και «εγώ μπορώ να ζήσω με ένα καπέλο στη μέση του δρόμου. Να δουλέψω ως σερβιτόρος».

Επειδή ήταν πολλά τα «διαμάντια» που μας χάρισε ο κ. Θηβαίος σε αυτή τη ραδιοφωνική του εμφάνιση για να τα καταγράψουμε όλα, καλύτερα να ακούσετε οι ίδιοι ολόκληρο το σχετικό απόσπασμα, παρακάτω: