Συνεχίζει τις υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων εντός της Ελλάδας η MoneyGram

Η MoneyGram συνεχίζει κανονικά τις υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων εντός της Ελλάδας
pr1001/Flickr

Στην επαναλειτουργία των εγχώριων εμβασμάτων προχώρησε η MoneyGram επιτρέποντας στους καταναλωτές να αποστέλλουν αλλά και να παραλαμβάνουν χρήματα.

Η επαναλειτουργία των εγχώριων εμβασμάτων επετράπη με Νομοθετική Πράξη της 18ης Ιουλίου, η οποία ανακοίνωσε το τέλος της τραπεζικής αργίας στις 20 Ιουλίου.

Οι μεταφορές χρημάτων μέσω της MoneyGram είναι τώρα εφικτές σε επιλεγμένα σημεία εξυπηρέτησης της εταιρίας συμπεριλαμβανομένων των Carrefour, Argo Change και καταστήματων ACS.

Οι πελάτες της MoneyGram, μέσω του τοπικού δικτύου της εταιρίας έχουν τη δυνατότητα να αποστέλλουν μετρητά σε όλην τη χώρα χωρίς να διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων λιανικής χρησιμοποιώντας την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους. Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για τον παραλήπτη μέσα σε 10 μόλις λεπτά από τη μεταφορά ανάλογα πάντα με το ωράριο λειτουργίας του πράκτορα, τη διαθεσιμότητα, τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

«Όσο η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα συνεχίζει να δυσκολεύει, τόσο μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει για εμβάσματα σε όλην τη χώρα» δήλωσε ο Richard Meredith, senior director της MoneyGram για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Τουρκία και το Ισραήλ.

«H MoneyGram συνεργάστηκε στενά με Κρατικούς Φορείς για την αποκατάσταση των υπηρεσιών της αμέσως μόλις το επέτρεψε η Ελληνική Κυβέρνηση και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που παρέχουμε στους Έλληνες υπηρεσίες χρηματικών μεταφορών που καλύπτουν τις καθημερινές τους ανάγκες», δήλωσε επίσης.

Να σημειωθεί ότι αρκετά σημεία/πράκτορες της MoneyGram είναι ανοιχτά και απογευματινά ωράρια καθώς και τα Σαββατοκύριακα.

Δημοφιλή