ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22/07/2015 19:22 EEST | Updated 22/07/2015 19:26 EEST

Η Ζωή, οι ενστάσεις και οι υπολογισμοί της: Για να διαβαστεί το νομοσχέδιο χρειάζονται 32 ώρες – Μην αναπαράγετε την καρικατούρα Χρυσοχοΐδη

Eurokinissi

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προήδρευσε στη συζήτηση της Βουλής επί του νομοσχεδίου για το 2ο πακέτο των προαπαιτούμενων μόνο στη συζήτηση που έγινε επί της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί. Αφού έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν συμφωνεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ανέπτυξε τους υπολογισμούς της για τον χρόνο που χρειάζεται για να διαβαστεί από τους βουλευτές το νομοσχέδιο:

977 σελίδες, πολλές διπλές, δύο λεπτά ανάγνωση ανά σελίδα, άρα χρειάζονται 32 ώρες και πλέον για μία απλή ανάγνωση του πολυνομοσχεδίου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε ότι κατά την εκτίμησης ότι κανείς δεν το έχει επεξεργαστεί στοιχειωδώς. Θυμήθηκε δε έναν άλλον συναδελφό της, από το ΠΑΣΟΚ προτρέποντας τους βουλευτές: Να μην αναπαράγουν την καρικατούρα Χρυσοχοΐδη,ψηφίζοντας νομοσχέδια χωρίς να τα διαβάζουν...

«Αυτά τα δεδομένα απαντούν στην ερώτηση γιατί δεν συνεδρίασε η Βουλή χθες» κατέληξε η κ. Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στον Νίκο Φίλη, που ρώτησε γιατί δεν συνεδρίασε η Βουλή χθες, Τρίτη.

Όσο προήδρευσε η κ. Κωνσταντοπούλου, επικράτησε αρκετές φορές ένταση στη Βουλή. Λίγο πριν παραχωρήσει την θέση της στον κ. Μητρόπουλο, είπε σε κάποιους βουλευτές που γέλασαν στην αίθουσα: Όσοι συνάδελφοι γελούν, να μην γελούν.

Sponsored Post