Καμμένος: Κανένας Έλληνας δεν θα χάσει το σπίτι του

Καμμένος: Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας
sooc

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας έδωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία», και συμπλήρωσε ότι όσο βρίσκονται στην κυβέρνηση οι ΑΝ.ΕΛ δεν θα επιτρέψουν την κατάσχεση του σπιτιού κανενός Έλληνα. «Αυτό είναι δεσμευτικό» υπογράμμισε.

Επίσης ο κ. Καμμένο διέψευσε τα σενάρια της φορολόγησης των αγροτών.

«Δεν ψηφίζεται και δεν πρόκειται να ψηφιστεί άμεσα η ποιαδήποτε φορολόγηση των αγροτών που θα μπορούσε να οδηγήσει στην διάλυση της πρωτογενούς παραγωγής», δήλωσε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε ότι γι αυτή την κυβέρνηση η πρωτογενής παραγωγή αποτελεί την λύση στο πρόβλημα για την έξοδο από την κρίση.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε επίσης και στη διαφθορά, λέγοντας ότι ο ελληνικός λαός απαιτεί να πληρώσουν όλοι εκείνοι οι οποίοι χρησιμοποίησαν το κρατικό χρήμα και πλούτισαν εις βάρος του και υπογράμμισε ότι η απόφαση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει στο θέμα της διαφθοράς και τις διαπλοκής άμεσα μέσα στις επόμενες ώρες.

Δημοφιλή