Μια αγκαλιά τους έσωσε τη ζωή: Δείτε πως σώθηκαν από ευθανασία τα δύο αυτά σκυλάκια

Μια αγκαλιά τους έσωσε τη ζωή: Δείτε πως σώθηκαν από ευθανασία ο Κάλα και η Κίρα

Λίγες ώρες χώριζαν αυτά τα δύο σκυλάκια από την ευθανασία. Αλλά μια φωτογραφία με το ένα αγκαλιάζει το άλλο τους έσωσε τη ζωή.

FREEDOM RIDE POSTED HERE:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153190881532912&substory_index=0&id=271191497911...

Posted by Angels Among Us Pet Rescue on Monday, 20 July 2015

Το καταφύγιο ζώων στην Τζόρτζια των ΗΠΑ που τα φιλοξενούσε είχε προγραμματιστεί την ευθανασία τους γιατί δεν είχαν καταφέρει να βρουν κάποιον να τα υιοθετήσει.

Η Κίρα και ο Κάλα όμως σώθηκαν την τελευταία στιγμή, όταν η φωτογραφία τους με την αγκαλιά έγινε viral στα social media.

Η συγκινητική φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Facebook το πρωί της Δευτέρας από το Angels Among Us Pet Rescue - μια ομάδα που αγωνίζεται για τη διάσωση ζώων από τα καταφύγια, συνοδευόμενη από ένα εξίσου συγκινητικό κείμενο που ήταν σαν να γράφτηκε από τον Κάλα:

«Η Κίρα ξέρει τι θα συμβεί. Μπορείτε να το δείτε στα μάτια της. Σίγουρα προσπαθεί να φανεί δυνατή και γενναία αλλά αισθάνομαι την καρδιά της να χτυπά δυνατά όσο την έχω αγκαλιά. Αν κανείς δεν μας σώζει, κάποιος θα την πάρει μακριά από εμένα. Θα την βλέπω να προχωρά στον διάδρομο. Δεν θα έρθει ξανά πίσω και θα κλάψω. Μετά θα έρθουν για μένα και δεν θα είμαι τόσο γενναίος. Παρηγορούσαμε ο ένας τον άλλον όσο ήμασταν εδώ. Εκείνη μου έδωσε ελπίδα, όταν δεν είχα καμία ελπίδα. Τώρα όλα τελείωσαν. Εκτός αν...».

Το μήνυμα του Κάλα και η σπαρακτική φωτογραφία των δύο σκυλιών - πίσω από τα κάγκελα, αγκαλιασμένα λες και γνώριζαν πραγματικά ότι η ζωή τους θα τελειώσει σύντομα- συγκίνησε τους χρήστες του ίντερνετ και η φωτογραφία αναδημοσιεύθηκε σωρηδόν στο Facebook τη Δευτέρα.

Και έτσι σώθηκε η ζωή τους...

Μόλις δύο ώρες και έξι λεπτά μετά την πρώτη κοινοποίηση υιοθετήθηκαν και πλέον είναι χαρούμενα στο νέο τους σπίτι.

THEY ARE SAFE!!! There are no words to tell you how happy we are that these two best friends are safe and together! ...

Posted by Angels Among Us Pet Rescue on Monday, 20 July 2015

Δημοφιλή