Ο Θηβαίος ζητά συγνώμη για τα... διαμάντια και τα αγενή του σχόλια «από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή»

Ο Θηβαίος ζητά συγνώμη για τα... διαμάντια και τα αγενή του σχόλια «από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη»
Eurokinissi

Συγνώμη μέσω Facebook ζήτησε ο Χρήστος Θηβαίος για τη φραστική επίθεση κατά δημοσιογράφου - ραδιοφωνικής παραγωγού στην οποία έδινε συνέντευξη. Ο τραγουδιστής σε ένα παραλήρημα είπε μεταξύ άλλων ότι η δουλειά της δεν είναι διόλου παραγωγική προτρέποντας μάλιστα τη δημοσιογράφο «να πάει να δουλέψει στα λιπάσματα» ώστε να προσφέρει επιτέλους στην κοινωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε ήδη τονίσει πως άλλωστε «δεν είναι καλή δημοσιογράφος».

Μετά το σάλο που ξέσπασε για τα λόγια του κ. Θηβαίου ο οποίος δεν είχε διστάσει να πει ότι ζει την οικογένειά του και 15 ευρώ,είχε διερωτηθεί τι να τα κάνει κάποιος τα 60 ευρώ ενώ δεν είχε παραλείψει να πει ότι οι νέοι δεν δουλεύουν από επιλογή, αποφάσισε (και ορθώς) να ζητήσει συγνώμη. Ειδικότερα, είπε πως «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση».

Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία».

Τέλος, τόνισε: « συγγνώμη από όσους "είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση". "Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο».

Αθήνα, 22 Ιουλίου 2015Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, ...

Posted by Χρήστος Θηβαίος - Christos Thivaios on Wednesday, July 22, 2015

Δημοφιλή