H Jennifer Lopez γίνεται 46 (και το γιορτάζουμε με 46 καυτές φωτογραφίες)

H Jennifer Lopez γίνεται 46 (και το γιορτάζουμε με 46 καυτές φωτογραφίες)

Ηθοποιός, τραγουδίστρια, στιχουργός, συνθέτρια, σχεδιάστρια μόδας και χορεύτρια. Το πολυτάλαντο κορίτσι με την Πορτορικανή ομορφιά δεν περιορίστηκε στις επιτυχημένες της εμφανίσεις στον κινηματογράφο και την τηλεόραση αλλά έχει γίνει και μια από τις πλέον διάσημες τραγουδίστριες της γενιάς της.

Ο λόγος για τη Jennifer Lopez, που γεννήθηκε στο Castle Hill Section του Μπρόνξ στις 24 Ιουλίου του 1969 από γονείς που ήλθαν από το Πόνς του Πουέρτο Ρίκο.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια αλλά το 1995 έκανε το μεγάλο άλμα στα κινηματογραφικά πλατό, στην ταινία "Money Train".

Η πραγματική όμως πορεία για τη δόξα έρχεται το 1997, όταν οι παραγωγοί του Hollywood βρίσκουν στο πρόσωπό της Jennifer την κατάλληλη γυναικεία παρουσία για να ενσαρκώσει την αδικοχαμένη ντίβα Selena Quintanilla Perez σε ένα μεγαλειώδες βιογραφικό αφιέρωμα για την Tejano.

Ακολουθούν πολλά χρόνια επιτυχίας στον κινηματογράφο και συνεργασίες που άφησαν εποχή. Το επιχειρηματικό της δαιμόνιο όμως δεν σταματά εδώ. Η Τζένιφερ Λόπεζ ή «J. Lo.» λάνσαρε το προσωπικό της άρωμα, το οποίο, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε πωλήσεις. Το 2012, κυκλοφορεί έναν Greatest hits album καλώντας όλους τους fans της να χορέψουν ξανά τις επιτυχίες της. Το 2014, κυκλοφορεί το 10ό της άλμπουμ με τίτλο Α.Κ.Α.

JLo