Τασμανία: Είδε τον τεράστιο καρχαρία να κατασπαράζει τον πατέρα της και πάγωσε

Τασμανία: Αντίκρισε τον 4,5 μέτρων μήκους καρχαρία να κατασπαράζει τον πατέρα της
Have you been diving with sharks in South Africa?
Have you been diving with sharks in South Africa?
travelbagltd/Flickr

Ένα απίστευτο περιστατικό συμβαίνει στην Τασμανία της Αυστραλίας, όταν μία γυναίκα αντίκρισε έναν καρχαρία να κατασπαράζει τον ίδιο της τον πατέρα.

Όπως μεταδίδει το BBC, πατέρας και κόρη είχαν βουτήξει για να συλλέξουν όστρακα, κοντά στην πόλη Triabunna το Σάββατο το πρωί.

Η γυναίκα επέστρεψε στη βάρκα τους με τα οστρακοειδή, αλλά άρχισε να ανησυχεί για τον πατέρα της ο οποίος δεν εμφανιζόταν.

σύμφωνα με την αστυνομία, η ίδια βούτηξε τότε πάλι στο νερό και είδε να κατασπαράσσεται από έναν μεγάλο καρχαρία.

«Αμέσως επέστρεψε στην επιφάνεια και σήμανε συναγερμό ρίχνοντας μια φωτοβολίδα και πραγματοποιώντας κλήση έκτακτης ανάγκης», μεταδίδει το BBC.

Οι ναυτικοί που ήταν στην περιοχή έσπευσαν στο σημείο και ανέσυραν τον άνδρα από τη θάλασσα. Οι τραυματισμοί του όμως ήταν τόσο σοβαροί ώστε ο ίδιος ήταν ήδη νεκρός.

Ο καρχαρίας φέρεται σύμφωνα με μαρτυρίες να είναι 4,5 μέτρων και εθεάθη στην περιοχή την Παρασκευή. Ένας δύτης, ο Danny Smith ανέφερε ότι ήρθε σύντομα πρόσωπο με πρόσωπο με το πλάσμα πριν κολυμπήσει μακριά.

«Δεν είχα καμία πρόθεση να δαγκώσει εμένα πιστεύω, απλά ήρθε δίπλα μου για να δει τι ακριβώς ήμουν», πρόσθεσε επίσης.

Σύμφωνα με το BBC η τελευταία θανατηφόρα επίθεση στα ανοικτά των ακτών της Αυστραλίας συνέβη τον Φεβρουάριο όταν ένας Ιάπωνας σκοτώθηκε στην παραλία Shelly κοντά στο Ballina.

Δημοφιλή