Από "κόσκινο" οι επιλογές για το αριστερό άκρο

Από "κόσκινο" οι επιλογές για το αριστερό άκρο
Sport24.gr

Παρόλο που ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έλεγε την περασμένη Παρασκευή (25/7) πως μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε, θα υπάρχουν νεότερα τουλάχιστον ως προς την υπόθεση του αριστερού μπακ. Στην ΑΕΚ προσπαθούν να περάσουν από «κόσκινο» και μάλιστα ψιλό, όλες τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει. Ενώ παράλληλα εξακολουθούν να προτείνονται και ποδοσφαιριστές.

Πάντως φαίνεται πως στην ΑΕΚ έχουν βάλει πιο ψηλά στην λίστα τους δυο περιπτώσεις ακραίων μπακ. Τον Ισπανό Ντίντακ Βίλα και τον Κοσταρικανό Χούνιορ Ντίας. Ο πρώτος ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει με την Εϊμπάρ. Προσπαθεί να ενεργοποιήσει όρο που του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος. Αντίθετα ο Ντίας έχει ήδη τερματίσει την συνεργασία του με την Μάιντς. Και ως εκ τούτου είναι ήδη ελεύθερος. Αυτό και μόνο δίνει προβάδισμα στον Κοσταρικανό, αλλά το γεγονός ότι ο Ντίας είναι άνω των 30 ηλικιακά αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

Προφανώς και οι άνθρωποι της ΑΕΚ κοιτούν παράλληλα και κάποιες άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ. Όμως είναι πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να καταλήξουν και να προχωρήσουν στην κίνηση για να κλείσουν αυτή την εκκρεμότητα.

Κάτι που θα σημαίνει πως μείνει ανοικτό μόνο το θέμα απόκτησης ενός μεσοεπιθετικού. Θέμα που όπως φαίνεται θα καθυστερήσει περισσότερο απ’ όλα. Πάντως σίγουρα στην ΑΕΚ θα επιδιώξουν να ξεκαθαρίσουν άμεσα, αν υπάρχει ανοικτό παράθυρο για Σκόκο. Άλλωστε τα πρώτα τρια ματς του πρωταθλήματος Αργεντινής πέρασαν, όπως άλλωστε και το ντέρμπι της Νιούελς με τη Ροσάριο Σεντράλ. Τα μηνύματα που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν είναι διόλου θετικά. Όμως στην ΑΕΚ θέλουν να το κλείσουν οριστικά, για να προχωρήσουν σ’ άλλες περιπτώσεις.

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

Δημοφιλή