Τα viral της ημέρας: H γιαγιά που δραπέτευσε για να κάνει τατουάζ και ο άνθρωπος που γεμίζει με σύννεφα την πόλη του

Τα viral της ημέρας: H γιαγιά που δραπέτευσε για να κάνει τατουάζ και ο άνθρωπος που γεμίζει με σύννεφα την πόλη του
Bored Panda

Τα 5 σημερινά viral περιέχουν μερικές από τις καλύτερες ειδήσεις που έχουμε διαβάσει τελευταία. Από τη γιαγιά που αποφάσισε να κάνει το πρώτο της τατουάζ λίγο πριν τα 80, μέχρι τον τύπο που αποτυπώνει εικόνες του ουρανού πάνω σε κτήρια για να ομορφύνει την πόλη του, σας εγγυόμαστε πως όταν τελειώσετε την ανάγνωση θα σας έχει μείνει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο. Αν, βέβαια, θέλετε να χαμογελάτε 24/7 -που, ειλικρινά, ποιος δεν θέλει;- μπορείτε απλά να γίνετε συνδρομητές της υπηρεσίας VDSL του ΟΤΕ και να βλέπετε όσα viral θέλετε, κάθε μέρα, όσες σειρές θέλετε, να παίζετε παιχνίδια και να κατεβάζετε ό,τι σας κάνει κέφι, ασχέτως με το πόσα άτομα κάνουν ακριβώς το ίδιο με εσάς, ταυτόχρονα, μέσα στο σπίτι. Γενικά, αν μπεις στον κόσμο του OTE VDSL και δεις τις απίστευτες ταχύτητες που σου προσφέρει, δύσκολα θα καταφέρεις να το αποχωριστείς.

Ας δούμε τα viral της ημέρας λοιπόν:

1. Μια 79χρονη γιαγιά δραπέτευσε από το γηροκομείο για να κάνει τατουάζ

Όταν ο Tony Sellers πήγε να επισκεφθεί την μητέρα του στον οίκο ευγηρίας, η 79χρονη Saddie Sellers δεν ήταν εκεί. Κανείς δεν ήξερε που έχει πάει. Λίγο αργότερα, τη βρήκαν στο κοντινό τατουατζίδικο της περιοχής, όπου και είχε πάει για να «χτυπήσει» το πρώτο της τατουάζ -μια καρδούλα στο μπράτσο. Όταν τη ρώτησαν τι πιστεύει πως θα σκεφτεί η οικογένειά της, η Saddie απάντησε «Δεν με νοιάζει» («I don't fucking care», για την ακρίβεια) και «Όταν φτάνεις στην ηλικία μου, πρέπει να ζήσεις τη ζωή στο έπακρο, κάθε μέρα». Η κυρία Sellers είναι το νέο μας είδωλο.

Πηγή: boredpanda.com

2. Το κομμωτήριο που μαθαίνει τους μπαμπάδες να χτενίζουν τις κόρες τους (με μπίρες για βραβείο)

Ένα κομμωτήριο στο Denver των ΗΠΑ βρήκε τον τέλειο τρόπο για να κάνει πιο στενή τη σχέση μπαμπά-κόρης και ταυτόχρονα να μάθει τους μπαμπάδες πώς να χτενίζουν τις κόρες τους, κάτι που έχει τεράστια σημασία για τα μικρά κορίτσια. Τους προσκαλεί σε μαθήματα κομμωτικής (απλής, όχι κάτι εξωπραγματικό) και στο τέλος, ο μπαμπάς που έχει κάνει το καλύτερο χτένισμα στην κόρη του κερδίζει μια εξάδα μπίρες. Σατανικά έξυπνο;

Πηγή: boredpanda.com

3. Το διάσημο ζευγάρι του #FollowMeTo πήγε μήνα του μέλιτος και μοιράστηκαν τις φωτογραφίες τους μαζί μας

Όλοι ξέρετε πλέον τον Murad Osmann και τη γυναίκα του, Natalia Osmann, το ζευγάρι που βγάζει αυτές τις τρομερές φωτογραφίες με τη Natalia να οδηγεί τον Murad από το χέρι στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Το #FollowMeTo ζευγάρι, όπως είναι το hashtag που συνοδεύει τις διάσημες φωτογραφίες τους, παντρεύτηκε πρόσφατα και πήγε μήνα του μέλιτος στο Las Vegas και στις εξωτικές Μαλδίβες. Και, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην ποστάρουν τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Instagram για να τις απολαύσουμε κι εμείς. Αν σκεφτείς, βέβαια, πόσο γρήγορα ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους κάθε φορά, κατά πάσα πιθανότητα έχουν και αυτοί OTE VDSL.

#followmeto The Maldives Islands with @yourleo. Where did you go for your honeymoon? Tag your loved ones. @fsmaldives #landaagiraavaru

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Murad Osmann (@muradosmann) στις

Πηγή: mashable.com

4. Η κουρτίνα μπάνιου που σε πετά έξω από τη μπανιέρα μετά από 4 λεπτά

Πόση ώρα σας παίρνει για να κάνετε ένα ντουσάκι; Πάνω από 4 λεπτά; Τόσο το χειρότερο για εσάς, καθώς η νέα κουρτίνα μπάνιου που δημιούργησε η Elisabeth Buecher έχει μοναδικό στόχο να σας διώχνει κακήν κακώς από τη μπανιέρα σας αν σπαταλάτε το πολύτιμο νερό για περισσότερη ώρα από όση χρειάζεται -δηλαδή, μέχρι 4 λεπτά. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες και θα καταλάβετε.

Πηγή: boredpanda.com

5. Ο άνθρωπος που γεμίζει με σύννεφα την πόλη

Ο Benjamin Løzninger ήθελε να κάνει κάτι για να ομορφύνει την πόλη του και να διώξει τη μουντάδα, φτιάχνοντας τη διάθεση των περαστικών στο δρόμο. Λάτρης της street-art και φωτογράφος ο ίδιος, αποφάσισε να βγάλει τις φωτογραφίες του στο δρόμο και να γεμίσει τα κτίρια της πόλης με κομμάτια ουρανού. Έτσι γεννήθηκε το {C/LOUD} project, κοινώς, ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα. Και αύριο.

Πηγή: boredpanda.com

Δημοφιλή