Νέα στοιχεία για τη «διαβολική» χήρα: Ένα sms η αιτία του καυγά που κατέληξε στην άγρια δολοφονία του καπετάνιου στην Αργολίδα

Νέα στοιχεία για τη «διαβολική» χήρα: Ένα sms η αιτία του καυγά που κατέληξε στην άγρια δολοφονία του καπετάνιου στην Αργολίδα
Eurokinissi

Ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του Θανάση Λάμπρου έγινε η αιτία για να ξεσπάσει ο διαπληκτισμός που κατέληξε στη στυγερή δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου από τη «διαβολική» γυναίκα του στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Αυτό αποκαλύπτει ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίστηκε την υπόθεση, ο οποίος κατέγραψε μία προς μία τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε η… θλιμμένη χήρα που μέχρι πρότινος δήλωνε ότι θα κάνει τα πάντα για να βρει τους δολοφόνους του αγαπημένου της άντρα.

Στις 8 Δεκεμβρίου 2014 ο καπετάνιος έλαβε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστη γυναίκα. Η 37χρονη συζυγοκτόνος, η οποία συνήθιζε να παρακολουθεί το κινητό του, άρπαξε το τηλέφωνο, διάβασε το μήνυμα και έγινε έξαλλη. Ακολούθησε έντονος καυγάς, όμοιος με αυτούς που συχνά συνέβαιναν μεταξύ τους, μέχρι που εκείνη δεν δίστασε να πάρει όπλο και να τον πυροβολήσει εξ επαφής σε σπίτι κοινού τους φίλου.

Στη συνέχεια, έβαλε το περίστροφο στο χέρι του άντρα της για να φανεί ως αυτοκτονία και άρπαξε το τσαντάκι και το κινητό του, τα οποία πήγε στο σπίτι τους για να δείξει ότι κάτι ξαφνικό συνέβη και ο σύζυγός της έφυγε από εκεί. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η «διαβολική» γυναίκα διέγραψε το επίμαχο μήνυμα από το κινητό του καπετάνιου για να μην κινήσει υποψίες.

Το στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ζήλευε τον Θανάση Λάμπρου παρότι η ίδια, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ., τον απατούσε με κατά πολύ μικρότερους άντρες της περιοχής. Όπως λέει αρμόδια πηγή, αυτό προκύπτει και από τις υποκλοπές που έγιναν από τον κοριό της Αστυνομίας, από τις οποίες προκύπτουν πολλές συνομιλίες με εξωσυζυγικές σχέσεις της.

Συγγενείς του καπετάνιου υποστηρίζουν ότι η 37χρονη ενδεχομένως είχε συνεργούς και ζητούν να συνεχιστεί η έρευνα. «Η δράστιδα είναι τόσο πανούργα που αν είχε συνεργό θα έριχνε πάνω του όλη την ευθύνη. Επίσης, δεν προκύπτει συνεργός από τα ευρήματα στο σημείο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται αυτό το σενάριο. Πάνω στο πτώμα υπάρχει μόνο δικό της DNA», τονίζει αξιωματικός της Αστυνομίας.

Ειδική αποστολή

Από την Αθήνα στην Αργολίδα μετέβησαν δύο από τους καλύτερους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής για την εξιχνίαση της υπόθεσης, μετά από αίτημα του στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. στην Πελοπόννησο.

Οι δυο τους μαζί με έναν αξιωματικό που υπηρετεί στη Θεσσαλία συγκρότησαν το ειδικό κλιμάκιο που κατάφερε τελικά να εξιχνιάσει το έγκλημα, το οποίο θα μπορούσε να έχει εξιχνιαστεί πολύ νωρίτερα αν δεν είχαν γίνει σοβαρές παραλείψεις στις έρευνες υπό άλλη αρχικά διοίκηση. Οι τρεις αξιωματικοί άνοιξαν δικό τους κύκλο καταθέσεων και ερευνών και βρήκαν μία προς μία τις αντιφάσεις της χήρας. Μέχρι που τελικά συγκέντρωσαν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να αποδείξουν την ενοχή της.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα