Οι 20 καλύτεροι ταξιδιωτικοί λογαριασμοί στο Instagram

Μπορεί να πάτε διακοπές για τρεις μέρες, μπορεί για μια εβδομάδα, μπορεί για ένα μήνα. Μπορεί να πεταχτείτε μέχρι το εξοχικό γιατί που λεφτά τώρα για ξενοδοχεία και αεροπλάνα. Μπορεί να μην πάτε πουθενά και να μείνετε στην πόλη, βράζοντας στο ζουμί σας.

Όπως κι αν περάσετε το φετινό καλοκαίρι, υπάρχει ένα κοινωνικό δίκτυο που είναι πάντα δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές. Τις στιγμές της ατελείωτης βαρεμάρας που χρειαζόμαστε κάτι να χαζέψουμε για να περάσει η ώρα, τις στιγμές που η περιέργεια βγάζει τον μικρό stalker από μέσα μας και, κυρίως, τις στιγμές που η ρουτίνα της καθημερινότητας δεν αντέχεται και έχουμε άμεση ανάγκη από ένα ταξίδι κάπου μακριά και εξωτικά, έστω και νοητά. Αυτός ο από μηχανής θεός, είναι το Instagram.

Τα instagram accounts που ακολουθούν δεν ενδείκνυνται μόνο για το καλοκαίρι αλλά και για όλο το χρόνο, καθώς οι χρήστες που τα τρέχουν είναι αφοσιωμένοι ταξιδιώτες, είτε κατ' επάγγελμα είτε από χόμπι, και προσφέρουν ακριβώς αυτό: μια διέξοδο από την καθημερινή ζωή σε μέρη που θέλουμε να πάμε, σε ονειρεμένους προορισμούς που ίσως δεν καταφέρουμε να επισκεφτούμε ποτέ και σε μερικές από τις πιο συγκλονιστικά όμορφες τοποθεσίες του πλανήτη. Μπορεί το ταξίδι να γίνεται μόνο μέσα από φωτογραφίες (για εμάς), ό,τι έχει ο καθένας μας, όμως, παιδιά, καλό είναι.

Instagram travel accounts