Φίλης: Ο Βαρουφάκης είχε πει πολλές μ@λ@κίες αλλά δεν είχε σχέδιο εξόδου από το ευρώ. Τον χρησιμοποιούν σε βάρος του κόμματος

Φίλης: Ο Βαρουφάκης είχε πει πολλές μ@λ@κίες αλλά δεν είχε σχέδιο εξόδου από το ευρώ
eurokinissi

«Ο Βαρουφάκης έχει πει πολλές μ@λ@κίες έχει επιλεγεί όμως ως η αιχμή του δόρατος εναντίον μας. Δεν πιστεύω ότι είχε σχέδιο να μας βγάλει από το ευρώ. Αν και έχει πει πολλές μαλακίες. Αν ισχύουν αυτά που λέει θα έπρεπε να είναι η πρώτη δίκη σε ειδικό δικαστήριο. Άλλα δεν ισχύουν». Με αυτή την...ιδιάζουσα τοποθέτηση από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Φίλης επιχείρησε να υπερασπιστεί τον τέως υπουργό Οικονομικών, από τις επιθέσεις που δέχεται εκτιμώντας πως τα λάθη που έχει κάνει, χρησιμοποιούνται σε βάρος του κόμματος από αντιπάλους της κυβέρνησης.

«Το μυστικό plan B σημαίνει πραξικόπημα» ανέφερε επίσης ο κ.Φίλης σημειώνοντας πως ο κ.Βαρουφάκης επιτρέπει στο χρεοκοπημένο σύστημα να ταυτίσει ένα πρόβατο επί σφαγή με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα για εσωκομματικό δημοψήφισμα και τόνισε ότι η Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να συνθέτουν και να εξισορροπούν. «Υποστηρίζω για πρώτη φορά με τόσο απόλυτο τρόπο όσα είπε Αλέξης Τσίπρας. Δείχνουν δημοκρατική αποφασιστικότητα», είπε ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, προσθέτοντας ότι πρέπει να μιλήσει ο λαός του κόμματος.

Δημοφιλή