«Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ»: 2 σπάνιες κομμένες σκηνές που δεν υπάρχουν ούτε στο DVD

«Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ»: 2 σπάνιες κομμένες σκηνές που δεν υπάρχουν ούτε στο DVD

Είναι μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ταινίες όλων των εποχών, καθώς και η πιο δημοφιλής κινηματογραφική μεταφορά βιβλίου του Στίβεν Κίνγκ. Το «Shawshank Redemption» ή, όπως αποδόθηκε ευφάνταστα στα ελληνικά «Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ» (προφανώς ο υπεύθυνος για την μετάφραση δεν ήξερε τι σημαίνει spoiler), με πρωταγωνιστές τον Τιμ Ρόμπινς και τον Μόργκαν Φρίμαν, έχει παίξει στην ελληνική τηλεόραση περίπου όσες φορές έχουν παίξει σε επανάληψη και τα «Φιλαράκια», και κάθε φορά καθόμαστε και το βλέπουμε σαν να ήταν η πρώτη, ακόμα κι αν έχουμε μάθε απ' έξω ακόμα και τις ανάσες των ηθοποιών.

Αυτό που ο περισσότερος κόσμος δεν είχε δει μέχρι σήμερα, ωστόσο, είναι δύο σπάνιες σκηνές που κόπηκαν στο τελικό μοντάζ επειδή τραβούσαν αχρείαστα τη διάρκεια της ταινίας (και μιλάμε για μια ταινία που διαρκεί ήδη 2μιση ώρες). Αυτές οι σκηνές δεν συμπεριλήφθηκαν ούτε καν στα διάφορα DVD της ταινίας. Ευτυχώς, προβλήθηκαν κάποιες φορές στην αμερικάνικη τηλεόραση και κάποιος πρόλαβε και τις έγραψε για να τις απολαύσουμε και οι υπόλοιποι.

Στην πρώτη, βλέπουμε τον χαρακτήρα του Φρίμαν, τον «Red», να προσπαθεί να εγκλιματιστεί στον κόσμο έξω από την φυλακή. Στη δεύτερη, βρισκόμαστε στο σημείο της πλοκής που ο «Andy» του Ρόμπινς έχει μόλις δραπετεύσει και ανατίθεται σε έναν νεαρό φύλακα να μπει μέσα στην τρύπα που έχει σκάψει ο φυγάς. Μόλις όμως φτάνει στον μεγάλο σωλήνα του αποχετευτικού συστήματος, ανακατεύεται από τις ακαθαρσίες και αρχίζει να κάνει εμετό ανεξέλεγκτα. Κάτι που κάνει τον «Red» να ξεσπάσει σε νευρικό γέλιο, ακόμα και αφού τον στέλνουν στην απομόνωση.

Δημοφιλή