Τα βασανιστήρια στη βίλα της Βουλιαγμένης και ο επιχειρηματίας με το ένα μάτι – Στο μικροσκόπιο Τούρκος λαθρέμπορος

Τα βασανιστήρια στη βίλα της Βουλιαγμένης και ο επιχειρηματίας με το ένα μάτι
Sooc

Το φάκελο μίας «άγνωστης» επίθεσης που είχε γίνε το 2013 σε βίλα επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη ανοίγουν ξανά οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής.

Και αυτό γιατί ο ίδιος επιχειρηματίας –έμπορος υγρών καυσίμων που τα τελευταία χρόνια δηλώνει άνεργος- έγινε ξανά στόχος βομβιστικής επίθεσης το βράδυ της Δευτέρας, στην ίδια βίλα που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

Το 2013 άνθρωποι της νύχτας είχαν εισβάλλει στην οικία της οδού Πραξιτέλους, τον είχαν ακινητοποιήσει και άρχισαν να του κάνουν βασανιστήρια που παραπέμπουν σε σκληρή μαφία. Οι δράστες δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν τρεις φορές σε διάφορα σημεία του σώματος υποστηρίζοντας ότι τους χρωστάει λεφτά.

Τότε ο επιχειρηματίας είχε πέσει αιμόφυρτος παρακαλώντας τους να τον αφήσουν να ζήσει. Εκείνοι αφού τον έβρισαν και τον απείλησαν, έφυγαν ανενόχλητοι. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, μάλιστα, ότι έχει χάσει το ένα του μάτι.

Ήταν λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας όταν ο «άνεργος» έμπορος υγρών καυσίμων έγινε και πάλι στόχος ανθρώπων της νύχτας. Άγνωστοι πέταξαν στο προαύλιο της βίλας του, κοντά στην πισίνα, μασούρι με δυναμίτη που εξερράγη και προκάλεσε υλικές ζημιές.

Την ώρα της επίθεσης βρισκόντουσαν στο χώρο η γυναίκα του επιχειρηματία, ο εγγονός του και άλλοι συγγενείς του, οι οποίοι υπέστησαν σοκ.

Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας υποστήριξε σε κατάθεσή τους στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται Τούρκος λαθρέμπορος τσιγάρων. Οι έρευνες, πάντως, συνεχίζονται για τη σύλληψη των δραστών, ενώ η βεντάλια των ερευνών αναμένεται να ανοίξει ακόμα περισσότερο για να διαπιστωθεί εάν και το θύμα εμπλέκεται σε παράνομη πώληση τσιγάρων.

Δημοφιλή