Για κανιβαλισμό ερευνάται η γιαγιά δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο

Η γιαγιά δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο ερευνάται για κανιβαλισμό
youtube

Την πιθανότητα να έχει φάει στην κυριολεξία κάποια από τα θύματά της εξετάζει η ρωσική αστυνομία αναφορικά με την 68χρονη ρωσίδα serial killer, Tamara Samsonova. Τη γιαγιά με το αγγελικό πρόσωπο που φέρεται να σκότωσε και να τεμάχισε πάνω από 13 άτομα.

Όπως μεταδίδει η Independent, η 68χρονη συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο ως ύποπτη για τη δολοφονία μιας 70χρονης γυναίκας, της οποίας φέρεται να τεμάχισε το σώμα και να το πέταξε σε μια λίμνη.

Τα πλάνα του CCTV φέρονται να έδειξαν την συνταξιούχο να μεταφέρει το σώμα της γυναίκας σε μια μαύρη πλαστική σακούλα προκειμένου να το ξεφορτωθεί.

Το σώμα με το ένα πόδι και το ένα χέρι ανακαλύφτηκε κοντά σε μια λίμνη έπειτα από τρεις ημέρες. Μετά τη σύλληψή της η αστυνομία βρήκε ένα ημερολόγιο στο διαμέρισμα της, το οποίο περιείχε διάφορες αφηγήσεις φόνων που προφανώς είχε διαπράξει η ίδια.

Τα αποσπάσματα από το ημερολόγιο

Ένα απόσπασμα του ημερολογίου της φέρεται να λέει χαρακτηριστικά: «Σκότωσα την Volodya, την έκοψα σε κομμάτια στο μπάνιο με ένα μαχαίρι και έβαλα τα κομμάτια του σώματος της σε πλαστικές σακούλες και τα πέταξα μακριά σε διάφορα μέρη της περιοχής Frunzensky».

Τα αποσπάσματα αυτά μάλιστα διανθίζονταν με καθημερινές καταχωρήσεις όπως «κοιμήθηκε άσχημα» ή «έπιναν καφέ».

Αυτό που ερευνάται από την Αστυνομία είναι κατά πόσο η συνταξιούχος έφαγε διάφορα μέρη των θυμάτων της.

Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές της Εξεταστικής Επιτροπής που ηγείται της Μονάδας Σοβαρών Εγκλημάτων της Ρωσίας, σύμφωνα με τις οποίες τα εσωτερικά όργανα, κυρίως οι πνεύμονες απομακρύνθηκαν από τα πτώματα των θυμάτων.

«Δεν αποκλείεται»

Όταν ρωτήθηκαν κατά πόσο η Αστυνομία πιστεύει ότι μπορεί να να είχαν αφαιρεθεί για λόγους κανιβαλισμού, οι ίδιες πηγές τόνισαν στους δημοσιογράφους: «Δεν αποκλείεται».

Να σημειωθεί ότι όταν η ρωσίδα γιαγιά εμφανίστηκε στο δικαστήριο την περασμένη βδομάδα είπε στο δικαστή πως είναι ένοχη και της αξίζει τιμωρία.

Δημοφιλή