Οι πιο καλοντυμένοι άνθρωποι του κόσμου για το 2015 σύμφωνα με το Vanity Fair

Οι πιο καλοντυμένοι άνθρωποι του κόσμου για το 2015 σύμφωνα με το Vanity Fair

Η τραγουδίστρια της ποπ Taylor Swift, η πρώτη αφροαμερικανή πρίμα μπαλαρίνα στο American Ballet Theatre, Misty Copeland και η ηθοποιός Emma Stone είναι τρία από τα διάσημα ονόματα που εισήλθαν για πρώτη φορά φέτος στην ετήσια, διεθνή λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του περιοδικού Vanity Fair.

Taylor Swift

Η 25χρονη Swift, η οποία φιλοξενείται και στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της πρώτης δεκάδας με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες το 2015, μετά την Samantha Cameron, σύζυγο του βρετανού πρωθυπουργού David Cameron.

Samantha Cameron

Η 32χρονη Copeland βρίσκεται στην τρίτη θέση κι ακολουθεί η Amal Clooney (η δικηγόρος, σύζυγος του ηθοποιού George Clooney), η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας και η τραγουδίστρια της R&B Rihanna.

Amal Clooney

Misty Copeland

Rihanna

Αναφορικά με τη λίστα με τους πιο καλοντυμένους άνδρες για το 2015, ο 65χρονος βρετανός ηθοποιός Bill Nighy βρίσκεται στην κορυφή, ενώ θέσεις κατέχουν και ο Σταύρος Νιάρχος ο III, ο σχεδιαστής της Apple, Jony Ive και ο βρετανός πρίγκιπας Harry.

Bill Nighy

Σταύρος Νιάρχος ΙΙΙ

Οι συντάκτες του περιοδικού συντάσσουν την ετήσια λίστα, η οποία για πρώτη φορά περιλαμβάνει ξεχωριστή ενότητα για τους εκπροσώπους του Χόλιγουντ.

Στη λίστα αυτή βρίσκεται το όνομα της 26χρονης ανερχόμενης σουηδής ηθοποιού Alicia Vikander στην πρώτη θέση κι ακολουθεί ο 33χρονος Eddie Redmayne στη δεύτερη (σ.σ ο βρετανός ηθοποιός, ο οποίος φέτος κέρδισε το Όσκαρ Α΄ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Η Θεωρία των Πάντων") και η 26χρονη Emma Stone στην τρίτη.

Emma Stone

Eddie Redmayne

Alicia Vikander

Στον ίδιο κατάλογο βρίσκονται και οι Emma Watson, Charlize Theron, Michael Fassbender και η κινέζα ηθοποιός Fan Bingbing.

Charlize Theron

Michael Fassbender

Fan Bingbing

Στην κορυφή του φετινού καταλόγου με τα πιο καλοντυμένα ζευγάρια βρίσκονται ο βρετανός ηθοποιός Benedict Cumberbatch και η σύζυγός του Sophie Hunter.

Benedict Cumberbatch και Sophie Hunter

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)