«By The Sea»: Δείτε το πρώτο trailer της νέας ταινίας των Jolie-Pitt

«By The Sea»: Δείτε το πρώτο trailer της νέας ταινίας των Jolie-Pitt

Την Πέμπτη η Universal έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer της νέας ταινίας της Angelina Jolie, «By The Sea», την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια. Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη ταινία τόσο πολυαναμενόμενη, ωστόσο, είναι το γεγονός πως πρόκειται για την δεύτερη συνεργασία στην μεγάλη οθόνη, μετά το «Mr. & Mrs. Smith», του ζεύγους Jolie-Pitt. Μόνο που αυτή τη φορά, είναι όντως παντρεμένοι.

Το σενάριο ακολουθεί ένα αποξενωμένο ζευγάρι, την Vanessa και τον Roland, στις διακοπές τους στη Γαλλία, το 1970. Το trailer πέρα από το εξαιρετικό στυλιζάρισμά του, δεν αποκαλύπτει πολλά πράγματα. Μπορούμε όμως να καταλάβουμε πως το ζευγάρι βιώνει κάποιου είδους θλίψη. «Θα το συζητήσουμε ποτέ;», ακούγεται να λέει η φωνή του Roland, ο οποίος μάλλον αναφέρεται στο περιστατικό που αποτελεί την αφορμή του πένθους τους. Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε πως δεν πρόκειται και για την πιο εύθυμη ταινία που έχει υπάρξει.

Το «By The Sea» γυρίστηκε στην Μάλτα κατά τη διάρκεια του πραγματικού μήνα του μέλιτος των Jolie-Pitt (μούρλια θα τα πέρασαν). Στην ταινία παίζουν επίσης οι Melanie Laurent, Niels Arestrup, Melvil Poupaud και Richard Bohringer.

Δημοφιλή