ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/08/2015 04:28 EEST

Νεκρός 18χρονος Βρετανός από μπουνιές μπάρμαν στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

KatarzynaBialasiewicz via Getty Images
Drunk man sleeping with almost empty bottle of alcohol

Προβληματισμό προκαλεί η ανεξέλεγκτη κατανάλωση αλκοόλ σε διάφορες τουριστικές περιοχές που κατακλύζονται την καλοκαιρινή περίοδο από τουρίστες νεαρών ηλικιών.

Στην υπόθεση του 18χρονου Βρετανού τουρίστα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης ανατροπή επιφύλασσαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που δείχνουν δολοφονία από χτύπημα στο πρόσωπο και πτώση στο έδαφος.

Ο νεαρός είχε βρεθεί νεκρός από τους φίλους του το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και η αρχική εκτίμηση των Αρχών ήταν ότι ο θάνατος μπορεί να οφείλεται στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Οι τέσσερις φίλοι του τον έβαλαν για ύπνο μετά από μεθύσι της παρέας αλλά ο 18χρονος δεν ξύπνησε ποτέ.

Η ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο, και η αστυνομική έρευνα που ακολούθησε έδειξαν ότι ο Βρετανός είχε δεχτεί το μοιραίο βράδυ της Τετάρτης χτυπήματα στο πρόσωπο από 23χρονο ομοεθνή του που εργαζόταν ως μπάρμαν στην περιοχή του Σισίου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το θύμα φέρεται να συνομίλησε –ή να φλέρταρε- υπό την επήρεια αλκοόλ κατά τη διάρκεια της διασκέδασης με δύο Αγγλίδες, γεγονός που έβγαλε τον 23χρονο Βρετανό εκτός εαυτού.

Το αποτέλεσμα ήταν ο μπάρμαν -με τον οποίο ήταν παρέα οι Αγγλίδες- να αρχίσει να χτυπά με μανία στο πρόσωπο τον 18χρονο, ο οποίος έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος.

Από τη νεκροτομή που έγινε στη σορό του διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη από πτώση μετά από χτυπήματα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στα Μάλια τον δράστη και πήραν καταθέσεις από τους τέσσερις νεαρούς με τους οποίους το θύμα έκανε διακοπές στο νησί και συγκατοικούσε στο ξενοδοχείο. Όπως είπαν στους αστυνομικούς, μετά τη διασκέδασή τους το βράδυ της Τετάρτης ο 18χρονος μπορούσε να περπατήσει και έτσι τον πήγαν στο δωμάτιο και τον έβαλαν για ύπνο πιστεύοντας ότι δεν μιλάει από το μεθύσι. Το πρωί, ωστόσο, κατάλαβαν ότι είναι νεκρός. Ο 23χρονος δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικων Λασιθίου με την κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post