Θέλουμε να μείνετε ψύχραιμοι: Ο Ned Stark επιστρέφει στο Game of Thrones

Θέλουμε να μείνετε ψύχραιμοι: Ο Ned Stark επιστρέφει στο Game of Thrones
EyesOnFire89/Flickr

Ας το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις: ο χαρακτήρας του Ned Stark όπως τον γνωρίσαμε, δηλαδή με την μορφή του ηθοποιού Sean Bean, είναι πιο νεκρός κι από νεκρό. Δεν πρόκειται να επιστρέψει στη ζωή (και στο Game of Thrones), ούτε να τον ξαναδούμε ως ζόμπι ή κάτι παρόμοιο. Τέλος. Καπούτ.

Ο Ned Stark στα νιάτα του όμως, είναι μια εντελώς άλλη περίπτωση.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, οι φαν του Game of Thrones θα έχουν την ευκαιρία να δουν και πάλι τον αγαπημένο τους χαρακτήρα και αληθινό Άρχοντα του Βορρά, αλλά σε πολύ πιο νεαρή ηλικία.

Η 6η σεζόν της διάσημης τηλεοπτικής σειράς θα περιέχει επεισόδια με σκηνές flashback, όπου και θα δούμε τον 13χρονο ηθοποιό Sebastian Croft να υποδύεται τον επίσης νεαρό Ned Stark. Το flashback λέγεται πως θα χρησιμοποιηθεί για να ρίξει φως στην αληθινή ταυτότητα του πατέρα του Jon Snow, κάτι που οι φανατικοί του GoT περιμένουν να δουν σχεδόν από την αρχή της σειράς.

Για να μην αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πως, με αυτή την τροπή που θα πάρει το σενάριο στην επερχόμενη σεζόν, ίσως, ίσως ξαναδούμε και τον Kit Harrington να φέρνει πίσω στη ζωή τον λατρεμένο, αλλά επίσης εντελώς νεκρό, Snow. Ανατριχιάσατε κι εσείς κάπως;

Διαβάστε επίσης:

Δημοφιλή