Ο Howard Stern αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες από τον γάμο της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux

Ο Howard Stern αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες από τον γάμο της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 22: Actor Justin Theroux and actress Jennifer Aniston arrive at the 2015 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 22, 2015 in Beverly Hills, California. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)
Jon Kopaloff via Getty Images
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 22: Actor Justin Theroux and actress Jennifer Aniston arrive at the 2015 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 22, 2015 in Beverly Hills, California. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)

Μικρές καρέκλες σε στυλ πουφ και αυστηρή απαγόρευση κινητών.

Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο Howard Stern από τον υπέρ-μυστικό γάμο της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux, τη Δευτέρα στην εκπομπή του. Ο διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος και ήταν καλεσμένος στον γάμο, έβγαλε μάλιστα και λόγο προς τιμήν των νεόνυμφων στη δεξίωση που ακολούθησε, κάτι που του είχε ζητήσει το ίδιο το ζευγάρι.

«Ο λόγος μου στο γάμο Theroux-Aniston ήταν βασικά ότι στάθηκα όρθιος για 10 λεπτά και άρχισα να κλαίγομαι για τις καρέκλες που είχαν» είπε. «Είχαν αυτές τις μικροσκοπικές καρέκλες... σαν μικρά μαξιλάρια πουφ. Είμαι 1.98 γαμώτο!».

Είπε επίσης πως στον γάμο απαγορεύονταν αυστηρά τα κινητά τηλέφωνα. «Σηκώθηκα όρθιος και είπα “Γιατί δεν μπορώ να έχω το γαμ...ένο μου το κινητό;”. Με λίγα λόγια, δε θέλω να σας τραβήξω φωτογραφία! Πραγματικά δεν θέλω. Χρειάζομαι το κινητό μου έτσι ώστε μετά τον λόγο μου να μπορώ να καλέσω το αυτοκίνητό μου και να φύγω από εδώ μέσα! Ο κόσμος έχει ξεκαρδιστεί με τη δυστυχία μου!», είπε ο Stern.

Προφανώς ο σταρ του ραδιοφώνου αστειευόταν, καθώς είναι πολύ καλός φίλος του ζευγαριού και έχει κάνει πολλές φορές διακοπές μαζί τους. Κάτι που ανέφερε όταν μιλούσε για την απαγόρευση των κινητών (ο μόνος στον οποίο επιτράπηκε να κρατήσει το κινητό του ήταν ο φωτογράφος Terry Richardson).

«Η ειρωνεία είναι πως έχω πάει διακοπές με αυτούς τους δύο και τραβούν φωτογραφίες κάθε γαμ...ένο λεπτό! Φωτογραφίζουν τα πάντα συνεχώς! Αν όμως τραβήξω εγώ μια φωτογραφία, διαπράττω αμάρτημα!» είπε αστειευόμενος. Σχολιάζοντας τον γάμο, είπε: «Όλο αυτό... Το αποκαλούσαν συνεχώς “πάρτυ γενεθλίων”. Όποτε έπαιρνες ένα mail (για τον γάμο) έγραφε “πάρτυ γενεθλίων”. Είναι τόσο μυστικοπαθείς που έκαναν τον γάμο Τετάρτη, επειδή κανείς δεν παντρεύεται τις Τετάρτες. Τα πάντα είναι άκρως μυστικά μαζί τους. Όταν πας κάπου μαζί με αυτούς τους δύο, υπάρχουν παντού φωτογράφοι, κάθε λεπτό... Όταν πηγαίνεις διακοπές με ανθρώπους που δεν τους επιτρέπεται να βγουν από το σπίτι, μαθαίνεις πραγματικά αυτούς τους ανθρώπους».

Αναφερόμενος στον λόγο του, ο Stern είπε πως «Μίλησα και για κάποια προσωπικά πράγματα. Συγχάρηκα την μητέρα του Justin που μεγάλωσε έναν τόσο υπέροχο γιο. Τον αγαπώ. Είπα στην Jennifer πως της άξιζε ένας τέτοιος άντρας, γιατί εξάλλου, έχει υπάρξει πολύ γλυκιά και γενναιόδωρη μαζί μας. Αλλά ο Justin και το σώμα του... Οι κοιλιακοί του, ο κώλος του. Κοιτάξτε τον. Τον βλέπω και ζαλίζομαι! Αν και ο Orlando Bloom τον κάνει σκόνη».

Ο Stern καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Orlando Bloom -μαζί με την Ellen DeGeneres και την Portia de Rossi- τον οποίο ναι μεν είχε ακουστά, δεν ήξερε όμως πώς ακριβώς μοιάζει εμφανισιακά. «Κάθεται λοιπόν δίπλα μου στο τραπέζι αυτός ο πραγματικά πανέμορφος άντρας. Αυτός ο γαμ...ένος τύπος. Είναι πιο όμορφος από τον Johnny Depp, τον Brad Pitt και τον Tom Cruise μαζί» σχολίασε ο Stern, συνεχίζοντας «Οπότε κάθομαι και μιλάω μαζί του -ενδιαφέρον τύπος. Τα πάμε καλά και μιλάμε για ώρα. Του λέω “Πώς σε λένε;” και λέει “Orlando”». Και τότε κατάλαβε.

Ανάμεσα στους καλεσμένους στον γάμο του διάσημου ζευγαριού -οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν το 2012- ήταν επίσης και οι Courteney Cox, Chelsea Handler, Tobey Maguire και ο Jimmy Kimmel, ο οποίος μάλιστα χοροστάτησε την τελετή.

«Ο Jimmy ήταν ο ιερέας» αποκάλυψε ο Stern, μεταξύ άλλων. «Έκανε πανέμορφη δουλειά». Επίσης, αποκάλυψε πως ο πρώτος χορός της Aniston με τον Theroux ως παντρεμένο ζευγάρι ήταν υπό τους ήχους ενός τραγουδιού της Sia. «Ήταν πολύ ρομαντικό» είπε. «Οπότε έτρεξα στον Orlando και του είπα “Orlando, πρώτος χορός!”. Και ο Orlando με άρπαξε τόσο δυνατά που νόμιζα πως τα κόκαλά μου θα έσπαζαν».