Σταύρος Θεοδωράκης: Κακομαθημένη η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η Διάσκεψη των προέδρων μπορεί να αρχίσει και χωρίς αυτή

Σταύρος Θεοδωράκης: Κακομαθημένη η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η Διάσκεψη των προέδρων μπορεί να αρχίσει και χωρίς αυτή
Eurokinissi

Επίθεση στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε με ανάρτησή του στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή την άρνηση της κ. Κωνσταντοπούλου να ανοίξει η Βουλή σήμερα Τετάρτη για να ξεκινήσει η διαδικασία συζήτησης σε επίπεδο επιτροπών, αφού όπως υποστήριξε θα πρέπει να συνέλθει πρώτα η σύνοδος των προέδρων και να λάβουν απόφαση για την επαναλειτουργία του Κοινοβουλίου.

Ο κ. Θεοδωράκης στο κείμενό του κάνει λόγο για κακομαθημένα παιδιά που πάντα θέλουν να περνά το δικό τους και ζητεί να συνέλθει η Διάσκεψη των Προέδρων ακόμη και χωρίς την κ. Κωνσταντοπούλου.

«Θα είναι ένα καλό (τελευταίο) μάθημα» καταλήγει ο κ. Θεοδωράκης.

Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού θα έχει σήμερα Τετάρτη θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου στις 13:00

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη

«Τα κακομαθημένα

Οι εξηγήσεις δεν είναι ποτέ μόνο πολιτικές. Υπάρχουν κάποια κακομαθημένα παιδιά που πάντα θέλουν να περνάει το δικό τους.

Μερικές φορές το πληρώνει η παρέα, μερικές φορές το πληρώνει η χώρα. Ο κόσμος πρέπει να περιστρέφεται πάντα γύρω από αυτά. Μικρά τσίριζαν στο πάτωμα μέχρι να τους γίνει το χατίρι. Τώρα τσιρίζουν στ' αυτιά μας («εγώ είμαι η εξουσία» – «εγώ είμαι η εξουσία»).

Το θέμα είναι να μπορείς να εντοπίζεις τα κακομαθημένα πριν τους αναθέσεις ρόλους που θα σου κάνουν τη ζωή μαρτύριο και θα δυναμιτίσουν τη ζωή των άλλων.

Στην Αγία Βαρβάρα που μεγάλωσα δεν υπήρχαν πολλά κακομαθημένα παιδιά γι' αυτό ίσως μάθαμε να τα ξεχωρίζουμε εύκολα. Αλίμονο σε αυτούς που δεν τα ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά.

Επί του πρακτέου: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένουμε μέχρι το βράδυ για να συνέλθει η κυρία Κωνσταντοπούλου από το τζετ λάγκ που της προκάλεσε η ξαφνική επιστροφή στην Αθήνα. Η Διάσκεψη των Προέδρων μπορεί να γίνει και χωρίς αυτή. Θα είναι ένα καλό (τελευταίο) μάθημα».

Δημοφιλή