UFO ή μυστικό drone; Βίντεο με ιπτάμενο αντικείμενο που χωρίζεται στα δύο συναρπάζει τους ειδικούς

UFO ή μυστικό drone; Βίντεο με ιπτάμενο αντικείμενο που χωρίζεται στα δύο συναρπάζει τους ειδικούς

Μία ακόμη μέρα, μία ακόμη θεωρία για τους εξωγήινους που έρχονται στη γη!

Ένα βίντεο που δείχνει ένα ΑΤΙΑ που βγαίνει από τη θάλασσα και στη συνέχεια χωρίζεται στα δύο, φέρεται πως ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με μία ομάδα που αποκαλείται Scientific Coalition for Ufology, το όλο περιστατικό καταγράφηκε από ένα αεροσκάφος της Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ.

Ισχυρίζονται φυσικά ότι το επίμαχο βίντεο ήρθε στην κατοχή της από μία «επίσημη πηγή.»

Σε αυτό βλέπουμε το άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα ενώ περνά από την οθόνη μας. Η ομάδα λέει ότι δεν θα μπορούσε να είναι drone, πουλί, μπαλόνι ή ένα άλλο αεροσκάφος. Εκτιμούν μάλιστα ότι το UFO, όπως το αποκαλούν, ταξίδευε με 90 μίλια την ώρα κάτω από το νερό και με 120 μίλια την ώρα στον αέρα.

Ο πρώην διευθυντής της του project της Βρετανικής Κυβέρνησης για τα UFO – ναι, καλά διαβάσατε-, Νικ Πόουπ, λέει ότι αυτό που κατέγραψε η κάμερα είναι «συναρπαστικό.»

«Εάν δεχτούμε ότι το βίντεο δεν είναι μια έξυπνη φάρσα -κάτι το οποίο είναι πιθανό αυτές της μέρες- αυτό που βλέπουμε είναι συναρπαστικό.»

Όπως λέει ο ίδιος, η μόνη πιθανή εξήγηση είναι ότι αυτό που βλέπουμε είναι ένα νέο είδος drone, αλλά «ο τρόπος που μπαίνει και βγαίνει από τη θάλασσα και το πώς χωρίζεται στα δύο, καθιστούν αυτή την εξήγηση μάλλον απίθανη.»

Το αφήνουμε σε εσάς να βγάλετε συμπεράσματα, αφού βέβαια δείτε το βίντεο. Κάποιο εξωγήινο σκάφος ή μια νέα εφεύρεση των ΗΠΑ για την οποία κανείς δεν ξέρει ακόμα; Η δεύτερη εξήγηση θα μπορούσε να είναι εξίσου ενδιαφέρουσα...

Δημοφιλή