Απάντηση Λεουτσάκου σε Παππά: «Εμείς δεν θέλουμε μνημόνια με κανένα νόμισμα»

Απάντηση Λεουτσάκου σε Παππά: «Εμείς δεν θέλουμε μνημόνια με κανένα νόμισμα»
Eurokinissi

Στις βολές του Νίκου Παππά απάντησε ο Στάθης Λεουτσάκος μιλώντας στην τηλεόραση του «MEGA».

«Εμείς δεν θέλουμε μνημόνια με κανένα νόμισμα» δήλωσε το στέλεχος της «Αριστερής Πλατφόρμας», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς δεν θέλουμε μνημόνια με κανένα νόμισμα. Τα μνημόνια είναι τεχνογνωσία άλλων κομμάτων και δυστυχώς έγινε και από μεγάλο μέρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Λέω δυστυχώς από μεγάλο μέρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικός φορέας δεν έχει πάρει καμία απόφαση στήριξης μνημονίων», επεσήμανε, προσθέτωντας πως τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν σχεδιάσει κάποια από αυτές τις επιλογές.

«Ο ρεαλισμός δεν είναι τα μνημόνια, τα μνημόνια είναι η καταστροφή της χώρας, είναι η υποταγή της χώρας, τα μνημόνια οδηγούν στην ύφεση και αυτό το μνημόνιο θα βαθύνει την ύφεση, θα βαθύνει τη λιτότητα» και σημείωσε: «Σε αυτά τα μνημόνια πρέπει να αντισταθούμε και πρέπει να αντισταθούμε με ένα ισχυρό λαϊκό κίνημα για να τα ανατρέψουμε», επεσήμανε.

«Δεν υπάρχει καμία πρόταση ακόμα, όταν έρθει η πρόταση θα το κουβεντιάσουμε, μνημόνια εμείς δεν υπηρετούμε, όχι από εμμονή ή ιδεοληψία αλλά επειδή βυθίζουν στην καταστροφή του τόπου, μετατρέπουν τη χώρα μας σε μια νεοαποικία», κατέληξε, τονίζοντας πως θα υπερασπιστεί την εθνική ανεξαρτησία της χώρας.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή