Ο Τσίπρας ζήτησε από τον Λαφαζάνη να συγκροτήσει κοινοβουλευτική ομάδα για να μην πάρει διερευνητική εντολή η Χρυσή Αυγή

Ο Τσίπρας ζήτησε από τον Λαφαζάνη να συγκροτήσει κοινοβουλευτική ομάδα για να μην πάρει διερευνητική εντολή η Χρυσή Αυγή
ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις που θα καταλήξουν στην πρόωρη προσφυγή στις κάλπες με πιθανότερη ημερομηνία αυτήν της 20ης Σεπτεμβρίου.

Άισθηση όμως προκάλεσε η πληροφορίες ότι ο κ. Τσίπρας κάλεσε το μεσημέρι εσπευσμένα τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της HuffPost Greece, o πρωθπουργός γνωρίζοντας ότι οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει, τον κάλεσε να συγκροτήσει άμεσα κοινοβουλευτική ομάδα, προκείμενου γως η τρίτη σε ισχύ να είναι υατή που θα λάβει την 3η διερευνητική εντολή και όχι η Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες απο το Μαξίμου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απάντησε στον πρωθυπουργό, ότι δεν ξέρει ακόμα τι θα κάνει και αμέσως συγκάλεσε συσκεψη στη Βουλή με τους βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας, προκειμένου να σταθμίσουν τη στάση τους.

Πάντως Παναγιώτης Λαφαζάνης, ερωτούμενος από δημοσιογράφους, απάντησε ότι δεν είχε αυτό το αντικέιμενο η συνάντηση του με τον πρωθυπουργό και υπάρχουν πληροφορίες για ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών της Αριστερής Πλατφόρμας άμεσα.

Δημοφιλή