ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21/08/2015 11:49 EEST | Updated 21/08/2015 14:27 EEST

Επίθεση με αυγά κατά του Πάνου Καμμένου στην Κω

Επίθεση με αυγά, μπουκάλια και ύβρεις δέχτηκε από πολίτες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Κω, η οποία, ως γνωστόν, αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών.

Ο κ. Καμμένος εισήλθε γρήγορα στο γραφείο του Δημάρχου για να προστατευτεί από το πλήθος.

Για «καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία», έκανε λόγο η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε ό,τι αφορά την επίθεση εναντίον του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, στην Κω.

Αναλυτικότερα, η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι «για την αποκατάσταση της αλήθειας, η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Κω ήταν μια καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία». Σε καμία περίπτωση, υπογραμμίζει, δεν απηχούσε τις διαθέσεις των κατοίκων του νησιού.

«Άλλωστε, πρώτος ο κ. Καμμένος από τη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας έχει υπογραμμίσει την ανάγκη εντατικοποίησης των διαδικασιών για την άμεση μετακίνηση των μεταναστών και των προσφύγων από τα νησιά», τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη.

Sponsored Post