15 πράγματα που πρέπει (πάντα) να κάνετε μπροστά στο άλλο σας μισό

15 πράγματα που πρέπει (πάντα) να κάνετε μπροστά στο άλλο σας μισό
Alamy

Πολλά άρθρα έχουν γραφτεί σχετικά με το τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνει κάποιος μπροστά στο άλλο του μισό, ειδικά για τις γυναίκες, τις οποίες πολλοί «ειδικοί» τις συμβουλεύουν να μιλούν ανοιχτά μπροστά στον σύντροφό τους για το γεγονός ότι πηγαίνουν στην τουαλέτα (άνθρωποι είμαστε), ότι κάνουν αποτρίχωση ή να μην τρώνε πολύ μπροστά τους. Όχι, αυτό δεν είναι ένα τέτοιο κείμενο. Αντιθέτως, σας λέμε όλα αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε μπροστά στον σύντροφο/ άντρα/ αρραβωνιαστικό σας. Άλλωστε, αν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μαζί σας, στα χειρότερά σας, τότε δεν του αξίζει να σας έχει, όταν είστε στα καλύτερά σας.

1. Να τρώτε σουβλάκι (με τζατζίκι και κρεμμύδι) ή παγωτό ή πίτσα.

2. Να βουρτσίζετε τα δόντια σας.

3. Να φροντίζετε τον εαυτό σας.

4. Να γίνεστε χάλια. Η ζωή δεν είναι πάντα όμορφη ή τέλεια.

5. Να φωνάζετε. Στον μπροστινό σας στον δρόμο που φρενάρει απότομα κάθε τρεις και λίγο, στο κινητό σας επειδή έπεσε κάτω και έσπασε ή στην εξυπηρέτηση πελατών που περιμένατε 20 λεπτά για να σας συνδέσουν και δεν καταλαβαίνουν τι τους λέτε. Σημασία έχει να εκφράζεστε και να λέτε αυτό που σας ενοχλεί. Σίγουρα δεν είναι καλό να φωνάζουμε αλλά όλοι έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε αραιά και που.

6. Να βλέπετε «σκουπίδια» στην τηλεόραση. Μην ντρέπεστε που θέλετε να δείτε τι κάνει η Κιμ Καρντάσιαν. Το ίδιο κάνουν εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

7. Να διαβάζετε άρθρα που σας λένε τι πρέπει να κάνετε σε μία σχέση και να γελάτε με αυτά.

8. Να διαβάζετε σοβαρές λίστες με πράγματα που πρέπει να κάνετε (όπως αυτή εδώ!) και να τα μοιράζεστε με τους φίλους σας.

9. Να γελάτε με την ψυχή σας, με αστεία που μόνο οι δυο σας μπορείτε να καταλάβετε.

10. Να κλαίτε.

11. Να κάνετε τα δόντια σας με το οδοντικό νήμα.

12. Να μιλάτε για τα θέλω και τις ανάγκες σας. Ακόμα κι αν πρόκειται για το γεγονός ότι θέλετε να φάτε μακαρόνια σήμερα ή για το ότι χρειάζεστε βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού.

13. Να μιλάτε για τα όνειρά σας. Κυριολεκτικά! Είναι ενοχλητικό να ακούει κανείς κάθε όνειρο που είδατε το βράδυ, αλλά αν δεν μπορείτε να το πείτε στο άλλο σας μισό, τότε σε ποιον θα το πείτε;

14. Να συζητάτε για το μέλλον σας (όχι, όμως και συνέχεια!)

15. Να είστε ο εαυτός σας. Μπορεί να σας φαίνεται κλισέ και να το έχετε ακούσει πάρα πολλές φορές, αλλά είναι η μεγαλύτερη αλήθεια που μπορεί να σας πει κανείς για μία σχέση.

Το άρθρο αυτό βασίστηκε στο «15 Things You Should Always Do In Front Of Your Significant Other» που δημοσιεύτηκε στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.