Αυτά είναι τα 9 πιο πλούσια παιδιά του κόσμου (και δεν έχουν κλείσει ακόμα τα 18)

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 05:  Angelina Jolie is seen after landing at Los Angeles International Airport with her children, Maddox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt and Knox Jolie-Pitt on February 05, 2014 in Los Angeles, California.  (Photo by GVK/Bauer-Griffin/GC Images)
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 05: Angelina Jolie is seen after landing at Los Angeles International Airport with her children, Maddox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt and Knox Jolie-Pitt on February 05, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by GVK/Bauer-Griffin/GC Images)

Πόσα χρήματα έχετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό είπαμε; Τα παρακάτω 9 παιδιά δεν έχουν κλείσει ακόμα τα 18 τους χρόνια και το βιβλιάριο τραπέζης τους έχει ήδη πολλά μηδενικά. Κάποια μπήκαν από νωρίς στην εργασιακή αρένα, ενώ άλλα είχαν την τύχη να γεννηθούν σε εύπορες οικογένειες. Σε κάθε περίπτωση, αυτά είναι 9 από τα πιο πλούσια παιδιά του κόσμου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα myfirstclasslife.

#9 – Rico Rodriguez (4 εκατομμύρια δολάρια)

Θα τον γνωρίζετε από τον ρόλο του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Modern Family». Μετά την απογείωση της σειράς, ο νεαρός ηθοποιός έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια.

#8 – Elle Fanning (5 εκατομμύρια δολάρια)

Είναι η μικρότερη αδερφή της, επίσης, ηθοποιού, Dakota Fanning, και έγινε 17 ετών στις 17 Απριλίου του 2015. Από μικρή ηλικία έχει πάρει μέρος σε πολλές ταινίες, όπως στο «The Curious Case of Benjamin Button», στο πλευρό του Brad Pitt και στο «Maleficent», στο πλευρό της Angelina Jolie.

#7 – Jaden Smith (8 εκατομμύρια δολάρια)

O Jaden Smith είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και γιος του Will Smith. Μπορεί να είναι μόλις 16 ετών, αλλά βρίσκεται στον χώρο του θεάματος για μία δεκαετία, ξεκινώντας την καριέρα του στο πλευρό του πατέρα του στην ταινία «The Pursuit of Happyness».

#6 – Abigail Breslin (12 εκατομμύρια δολάρια)

Διανύει την εφηβεία, αλλά έχει περισσότερα χρόνια εμπειρίας στην πλάτη της από πολλές σταρ του Χόλιγουντ. Ξεκίνησε την καριέρα της κάνοντας διαφημίσεις, μέχρι που πήρε τον πρώτο της ρόλο στην ταινία «Signs». Ακολούθησε η μεγάλη επιτυχία «Little Miss Sunshine», όπου ήταν υποψήφια για Όσκαρ.

#5 – Valentina Paloma Pinault (12 εκατομμύρια δολάρια)

Δεν είναι η ίδια ηθοποιός αλλά είναι κόρη της ηθοποιού, Salma Hayek, και του δισεκατομμυριούχου Francois Henri Pinault. Είναι πιθανό η περιουσία της να είναι πολλή περισσότερη, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που έχει στο όνομά της είναι ένα σπίτι αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων. Όχι και άσχημα για μία 7χρονη που η περιουσία της μητέρας της ανέρχεται στα 85 εκατομμύρια δολάρια και του πατέρα της στα 15 δις.

#4 – Nick D’aloisio (30 εκατομμύρια δολάρια)

Δεν είναι ηθοποιός, ούτε έχει πλούσιους γονείς. Αυτός ο νεαρός είναι αυτοδημιούργητος και χρωστά την επιτυχία του (και τον τραπεζικό του λογαριασμό) στην εφαρμογή που έφτιαξε και ονομάζεται Summly. Η εφαρμογή αυτή μπορεί να δημιουργήσει μία περίληψη άρθρων , κάνοντάς τα μικρότερα για τον αναγνώστη.

#3 – Dannielynn Hope Marshall Birkhead (59 εκατομμύρια δολάρια)

Κληρονόμησε 10 εκατομμύρια δολάρια από την μητέρα της, Αnna Nicole Smith, και προσέθεσε άλλα 49 εκατ. στον λογαριασμό της από μία μήνυση που κέρδισε εκ μέρους της μητέρας της.

#2 – Knox & Vivienne Jolie Pitt (67.5 εκατομμύρια δολάρια)

Τα δίδυμα του Brad Pitt και της Angelina Jolie, είναι βέβαιο ότι δεν θα πεινάσουν ποτέ! Έχουν ήδη αρκετά χρήματα στον προσωπικό τους λογαριασμό, ο οποίος κάθε χρόνο φουσκώνει.

#1 – Prince George Alexander Louis (1 δισεκατομμύριο)

Δεν είναι ούτε 2 ετών, αλλά είναι δισεκατομμυριούχος. Ο λόγος για τον πρωτότοκο γιο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ο George Alexander είναι τρίτος στη σειρά για τον θρόνο και απολαμβάνει όλα τα προνόμια της βασιλικής ζωής.