ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23/08/2015 10:16 EEST | Updated 23/08/2015 10:16 EEST

Θεοδωράκης: «Ο Τσίπρας όφειλε και οφείλει να ζητήσει συγγνώμη»

Sooc

Την ανάγκη να απολογηθεί ο Αλέξης Τσίπρας για τις προεκλογικές του υποσχέσεις επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα.

«Ο κ. Τσίπρας όφειλε και οφείλει να ζητήσει συγγνώμη για τις ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε. Ήξεραν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι όλα αυτά που έλεγαν ήταν ψέματα», δήλωσε.

Ερωτηθείς για τις επικείμενες εκλογές, ο επικεφαλής του Ποταμιού εξηγεί ότι «όποιο κόμμα και να κερδίσει δεν θα είναι ικανό να νικήσει τα προβλήματα. Ο τόπος έχει ανάγκη από μεγάλες συνεργασίες. Και από μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία. Το λέμε από την πρώτη μέρα: δεν μπορεί ένα 30% να αλλάξει την Ελλάδα ακόμη κι αν το ήθελε. Είναι τόσα πολλά και συσσωρευμένα τα προβλήματα, που χρειάζεται η συμμαχία της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού».

Σημειώνει παράλληλα πως «εμείς προτιμάμε μια κυβέρνηση 20 αποφασισμένων ανθρώπων, με γνώση και δύναμη που θα βάλουν μπροστά τις 10 μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα και θα πούνε ‘’πάμε’’. Αυτή την κυβέρνηση θα στηρίξουμε και όχι μια κυβέρνηση όπου κάθε κόμμα παίρνει και 3-4 υπουργεία, χωρίς σχέδιο και κεντρική κατεύθυνση».

Τέλος, επισημαίνει ότι « χώρα δεν θα βγει από το αδιέξοδο ούτε με τον κ. Τσίπρα ούτε με τον κ. Μεϊμαράκη». «Τη χώρα» υπογραμμίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης, «δεν θα τη σώσει το παλιό. Χρειαζόμαστε καινούργιους πολιτικούς και μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες».

Sponsored Post