ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26/08/2015 06:35 EEST | Updated 26/08/2015 06:35 EEST

Φεύγει ο Καρέλης, θέλει Περέιρα ο Παναθηναϊκός!

contra

Όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Καρέλης θα περάσει την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό, αφού έρχεται πρόταση από ομάδα του εξωτερικού που θα καλύψει τα οικονομικά "θέλω" των "πράσινων". Η ομάδα αυτή θα είναι η Γκενκ. Η βελγική ομάδα έχει προσεγγίσει και στο πρόσφατο τον Παναθηναϊκό για τον Καρέλη, είχε απορριφθεί η πρώτη πρότασή της και τώρα επανέρχεται με νέα προσφορά. Για την πιθανή αποχώρηση του παίκτη είχαμε αναφερθεί και σε παλαιότερο ρεπορτάζ όπου καταγράφηκαν τα δεδομένα.

Πρέπει να τονιστεί πως οι "πράσινοι" δεν καίγονταν να πουλήσουν τον Καρέλη. Δεν ήταν αυτοσκοπός τους. Δεν θα έλεγαν, όμως, "όχι" σε μια καλή πρόταση. Αν αυτή έρθει και ο διεθνής στράικερ αποχωρήσει, τότε στον Παναθηναϊκό θα ανοίξουν τη λίστα των επιθετικών και θα κοιτάξουν για τον αντικαταστάτη του.

Ένας εξ αυτών είναι ο Φακούντο Περέιρα. Ο παίκτης δεν αφήνει αδιάφορο τον Παναθηναϊκό και λόγω της εκτελεστικής ικανότητας εντός της αντίπαλης περιοχής, αλλά και λόγω της έφεσης στα στημένα, ρόλο που πονάει ο Παναθηναϊκός (ως απευθείας εκτελέσεις). Ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Όταν αποκτήσει την ελευθερία του, τότε αναμένεται να γίνει κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντινός επιθετικός δεν έχει αφήσει αδιάφορες κι άλλες ομάδες από τη Super League, όπως την ΑΕΚ για παράδειγμα. Ηταν δεδομένο πως η Ενωση θα κινηθεί για επιθετικό, πόσο μάλλον τώρα που τραυματίστηκε ο Τζεμπούρ. Οπως είναι λογικό, αν ο Περέιρα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, είναι μία συμφέρουσα περίπτωση και για τους "κιτρινόμαυρους".

Πηγή: Contra.gr