Το «άγνωστο» τηλεφώνημα οργής Καμμένου στον διοικητή της ΕΥΠ και η «σιβυλλική» απάντηση Ρουμπάτη

Το «άγνωστο» τηλεφώνημα οργής Καμμένου στον διοικητή της ΕΥΠ και η «σιβυλλική» απάντηση Ρουμπάτη
Sooc

«Συστημένη» απάντηση στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο έστειλε με έμμεσο τρόπο την Τετάρτη ο διοικητής της ΕΥΠ κ. Γιάννης Ρουμπάτης.

Ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δίνει συνέχεια στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο άνδρες με αφορμή τις καταγγελίες του κ. Καμμένου ότι στοχοποιήθηκε από αστυνομικό με θητεία στην ΕΥΠ, ο οποίος οργάνωσε επίθεση σε βάρος του με ύβρεις, μπουκάλια και αυγά κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κω.

Η ΕΥΠ απαντά ότι «μετά από ενδελεχή έρευνα προέκυψε ότι από το 2009 μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί στην Υπηρεσία αστυνομικός με το όνομα που καταγγέλθηκε από τον υπουργό Άμυνας».

Ο λόγος που η έρευνα προσδιορίζεται χρονικά από το 2009 και μετά είναι γιατί ο κ. Ρουμπάτης ήθελε να δείξει στον κ. Καμμένο ότι από τότε που είναι εκείνος στα… πράγματα, δηλαδή από την κυβέρνηση Παπανδρέου και ύστερα, δεν υπήρχε με κανέναν τρόπο σύνδεσή του με τον αστυνομικό. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι την ημέρα του περιστατικού στην Κω ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε τηλεφωνήσει στον διοικητή της ΕΥΠ κατηγορώντας τον ότι κάποιος άνθρωπός του ενορχήστρωσε τη σε βάρος του επίθεση. «Είναι άνθρωπός σου», φέρεται να ήταν η ακριβής φράση του κ. Καμμένου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ρουμπάτης του απάντησε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση αλλά παρόλαυτά θα μπορούσε να γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε κάποια σχέση με το περιστατικό. Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. διαρρέει ότι η έρευνα έγινε με εντολή της και δεν προέκυψε με κανέναν τρόπο εμπλοκή του αστυνομικού στο περιστατικό με θύμα τον υπουργό Άμυνας.

Σύμφωνα, πάντως, με το ρεπορτάζ, σε αυτό που φέρεται να δικαιώνεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι ότι ο συγκεκριμένος ένστολος είχε θητεύσει στην ΕΥΠ απλά σε προγενέστερο χρόνο και συγκεκριμένα την περίοδο από το 2005 έως το 2008.

Δημοφιλή