Ο Ολυμπιακός ζήτησε από τον Χάρα να φύγει!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε από τον Χάρα να φύγει!
Sports24

Από αλλού περιμέναμε αποχώρηση, κι από αλλού ήρθε στον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Φράνκο Χάρα πήρε το μήνυμα να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Κασάμι λοιπόν όλο φεύγει, κι όλο εδώ είναι, καθώς δεν βρήκε ακόμη ομάδα και οι μεταγραφές λήγουν το βράδυ της Δευτέρας, εκτός από κάποιες αγορές, όπως η τουρκική. Ο Χάρα παρότι είχε δυόμιση χρόνια συνεργασία με τον Ολυμπιακό, πρέπει να αλλάξει στέγη, αν και δεν αποκλείεται να "καθίσει" στο συμβόλαιο του. Ήταν επιλογή του Περέιρα και δεν ικανοποίησε με την απόδοση του, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του και το "μεγάλο" γκολ που πέτυχε στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και το πρώτο γκολ του τελικού κυπέλλου με την Ξάνθη.

Ο Αργεντίνος επιθετικός αγωνίσθηκε πέρυσι σε 10 ματς πρωταθλήματος και σε 711 λεπτά πέτυχε 3 γκολ, ενώ στο εφετινό πρωτάθλημα αγωνίσθηκε και με τον Πανιώνιο και με τον Λεβαδειακό.

Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με σέντερ φορ, αφού δεν μπορεί να μείνει με μοναδικούς κυνηγούς κρούσης τον Φινμπόγκανσον και τον Πουλίδο, που δεν έχει πείσει ακόμη με την απόδοση του. Ας μη ξεχνάμε ότι ένας άλλος σέντερ φορ, ο Μπενίτες, δόθηκε δανεικός πριν από μήνες.

Με δεδομένο ότι ο Ερνάνι δεν είναι πλέον στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και ο Ιμπίσεβιτς πήγε στη Χέρτα, πρέπει να περιμένουμε ένα άλλο όνομα που σημειωτέον θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Πηγή: Sports24

Δημοφιλή