ΔΙΕΘΝΕΣ
01/09/2015 08:45 EEST | Updated 02/09/2015 07:49 EEST

Γαλλίδα ψάχνει μέσω YouTube και Facebook τον ωραίο Αυστραλό που την άφησε έγκυο

Βίντεο στο Facebook και στο YouTube ανήρτησε η Ναταλί Αμιό: Μια όμορφη Γαλλίδα η οποία έμεινε έγκυος από έναν «πολύ χαριτωμένο» Αυστραλό με τον οποίο έκανε one night stand το τελευταίο βράδυ του τριμηνιαίου ταξιδιού της στην Αυστραλία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, η Αμιό επέστρεψε στο Μουλουλάμπα του Κουΐνσλαντ (Sunshine Coast), όπου είχε περάσει μια «όμορφη βραδιά» με έναν άνδρα τον οποίο ερωτεύτηκε, ύψους 1,83, με μπλε μάτια, ξανθό και μαυρισμένο.

Το επόμενο πρωί επέστρεψε στο Παρίσι, έχασε το τηλέφωνό της και ανακάλυψε ότι είναι έγκυος. Όπως λέει στο βίντεο, η ίδια δεν έχει δική της οικογένεια, και ζητεί τη «βοήθεια του κοινού» για να βρει τον πατέρα του αγέννητου παιδιού.

«Γεια, είμαι η Ναταλί, είμαι από τη Γαλλία και κάνω αυτό το βίντεο επειδή χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Τρεις μήνες πριν ήρθα στο Μουλουλάμπα, πέρασα καταπληκτικά, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους. Το τελευταίο βράδυ κάναμε πάρτι. Γνώρισα έναν πολύ χαριτωμένο τύπο. Για μένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Και περάσαμε ένα όμορφο βράδυ».

Όπως περιγράφει, τον συνάντησε στο O'Malleys Irish bar και μετά πήγαν στο κοντινό Wharf Tavern πριν περάσουμε τη νύχτα μαζί. Το επόμενο πρωί πέταξα πίσω στο Παρίσι και έχασα το τηλέφωνό μου με τον αριθμό του, οπότε δεν έχω τρόπο να επικοινωνήσω μαζί του. Έξι εβδομάδες αργότερα έμαθα ότι είμαι έγκυος. Οπότε επέστρεψα για να προσπαθήσω να τον βρω. Δεν έχω δική μου οικογένεια. Σας παρακαλώ, βοηθήστε με. Κοινοποιήστε αυτό το βίντεο, δείξτε το στους φίλους σας και ελπίζω να το δει». Παράλληλα, αναφέρει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν ο ίδιος «δεν θέλει να ξέρει» ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της, αλλά πρέπει να προσπαθήσει.

Η ίδια έχει στήσει και σελίδα στο Facebook για αυτόν τον σκοπό. Ωστόσο, όπως επεσήμανε ένας από τους σχολιαστές, η περιγραφή της αντιστοιχεί στον...μισό πληθυσμό του Sunshine Coast- με την ίδια να απαντά ότι το ξέρει, και για αυτό ξόδεψε τα τελευταία της χρήματα για να πετάξει πίσω και να τον βρει.

Πάντως, δεν είναι λίγοι οι χρήστες του Ίντερνετ που αναρωτιούνται εάν η όλη υπόθεση είναι μια «επική ιστορία αγάπης» ή απλά ένα «hoax». Τελικά, όπως αποδείχτηκε πρόκειται για φάρσα.

I’m shaking now I’m in crying now......what if he doesn’t want to see me now, maybe he is shy.... am so lonely right now

Posted by Natalie Amyot on Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

im so overwhelmed by this,,,,am going to go to the same bars/clubs this weekend see if he is there! he must see this!!

Posted by Natalie Amyot on Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

Il n'y a qu'un bonheur dans la vie, c'est d'aimer et d'être aimé. "There is only one happiness in life, to love and be loved" - your support and help has made me cry x x x

Posted by Natalie Amyot on Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015