ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/09/2015 04:21 EEST | Updated 01/09/2015 04:22 EEST

Τι απεχθάνονται οι γυναίκες: Οι τρίχες που...πρέπει να ξεφορτωθείτε

LEON NEAL via Getty Images
Author Maurice Collins demonstrates a mechanical nasal hair trimmer at the opening of the exhibition 'Weird and Wonderful Inventions and Gadgets display' at the British Library, in London, on August 14, 2008. Running until November 2008, the exhibition includes items ranging from self-lighting matches to 'Go no further' honeymoon garters. AFP PHOTO/Leon Neal (Photo credit should read Leon Neal/AFP/Getty Images)

Στο ερώτημα «ποιο είναι αυτό που ξενερώνει πιο πολύ τις γυναίκες», οι περισσότεροι θα απαντούσαν κάτι σε «άσχημη αναπνοή» - ωστόσο, σύμφωνα με 400 αναγνώστριες του Women's Health θα ήταν λάθος, καθώς θα προτιμούσαν να συναντήσουν κάποιον με άσχημη αναπνοή παρά με ορατές...τρίχες στη μύτη.

Συγκεκριμένα, το ποσοστό των γυναικών που θα «επέλεγαν» την άσχημη αναπνοή από τις τρίχες στη μύτη ανέρχεται στο 46%. Σημειώνεται πως πρόκειται για ένα πρόβλημα πιο κοινό από ό,τι θα πίστευε κανείς, καθώς σε σχετική έρευνα του Men's Health μόλις 2% των ανδρών που ερωτήθηκαν είπε ότι ουδέποτε χρειάστηκε να κόψουν με ψαλιδάκι, βγάλουν ή απλά να αποδεχτούν τις τρίχες στη μύτη τους.

Ο πιο κοινός τρόπος για να ελέγξει κανείς την τριχοφυΐα του στη μύτη είναι ένα ειδικό «trimmer», για την απομάκρυνση των ορατών τριχών. Όπως υποστηρίζει ο Κρεγκ Γουάιτλι, σύμβουλος ανδρικής εμφάνισης στο Χόλιγουντ, η χρήση του είναι απλή, αλλά είναι καλύτερο να περιορίζεται κανείς στις ορατές, καθώς εάν αφαιρεθούν παραπάνω από ό,τι χρειάζεται ενδεχομένως να τίθεται θέμα αλλεργιών, γύρης κ.ο.κ. Επίσης, συστήνει να μη χρησιμοποιείται trimmer με μπαταρία, καθώς μπορεί να τελειώσει η μπαταρία εν μέσω της διαδικασίας, με όχι και τόσο ευχάριστα αποτελέσματα.