ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/09/2015 09:14 EEST | Updated 01/09/2015 10:51 EEST

Τσίπρας σε Μεϊμαράκη: Οι βαρώνοι της ΝΔ σε θέλουν για «αυτοφωράκια»

Sooc

Αιχμηρή απάντηση έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην αναφορά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για «αυτοφωράκια». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σε συγκέντρωση στον Κίσσαμο Χανίων και είπε «χθες ο κ. Μειμαράκης αναφερόμενος σε μένα χρησιμοποίησε όρο που κυκλοφορεί στα παράνομα μαγαζιά της νύχτας όταν έρχεται ο έλεγχος». «Εγώ όμως δεν τον θέλω ούτε για «αυτοφωράκια» ούτε για συνεργάτη. Οι βαρώνοι του κόμματός του τον θέλουν, αλλά τον θέλουν για «αυτοφωράκια» της ήττας», τόνισε.

ΑΝΕΛ: Σουρεαλιστικές οι απόψεις Μεϊμαράκη - Αποκαλύπτουν τη γύμνια των επιχειρημάτων του

«Οι απόψεις του κ. Μεϊμαράκη για αναζήτηση πρωθυπουργού "αυτοφωράκια" είναι επιεικώς σουρεαλιστικές και αποκαλύπτουν την απόλυτη γύμνια πολιτικών επιχειρημάτων από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Δεν αξίζουν περαιτέρω σχολίων», δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή την συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στο Mega.

«Όσο για το ερώτημα που θέτει "με ποιο κόμμα θα συγκυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ", κάτι που δείχνει να απασχολεί ιδιαίτερα τον κ. Μεϊμαράκη, καθώς και άλλους, η απάντηση είναι: με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο ελληνικός λαός θα εκτιμήσει την υπεύθυνη και πατριωτική στάση μας στην επτάμηνη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, στη δήλωσή της, η κ. Χρυσοβελώνη.