Η νέα σύντροφος του Kermit είναι ίδια με μια πρωταγωνίστρια του Game of Thrones

Η νέα σύντροφος του Kermit είναι ίδια με μια πρωταγωνίστρια του Game of Thrones
ANDREA MCCALLIN ABC

Το ίντερνετ είναι έξαλλο, για άλλη μια φορά. Κάτι που δεν εκπλήσσει κανέναν, για να είμαστε ειλικρινείς.

Όπως όλοι θυμάστε -δεν ξεχνιέται κι εύκολα- ο Kermit ο Βάτραχος και η Miss Piggy ανακοίνωσαν τον περασμένο μήνα πως παίρνουν διαζύγιο, έπειτα από περίπου τέσσερις δεκαετίες, κατά τις οποίες ήταν ένα από τα πιο διάσημα και, κατά τα φαινόμενα, ερωτευμένα ζευγάρια παγκοσμίως. Ένας έρωτας που έμοιαζε πως θα κρατήσει για πάντα.

Τώρα, καθώς η ημερομηνία της πρεμιέρας των «The Muppets» πλησιάζει (22 Σεπτεμβρίου), το τηλεοπτικό δίκτυο ABC διέρρευσε τις πρώτες φωτογραφίες της νέας συντρόφου του Kermit, καθώς και ένα βίντεο. Το όνομα της αντικαταστάτριας της Miss Piggy; Denise.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του People (όχι, αλήθεια), ο Kermit έχει θεαθεί αρκετές φορές στην πόλη μαζί με την Denise, ενώ μια πηγή είπε στο περιοδικό «Περνούσε πάντα από το πλατό του “Up Late”. Την αποκαλεί “κορίτσι του”».

Μπορεί κατά πολλούς η Denise να είναι μια αντροχωρίστρα, αυτό όμως δεν σταμάτησε το ίντερνετ από το να την συγκρίνει με πανέμορφες, πραγματικές γυναίκες, όπως η Natalie Dormer -ή Margaery Tyrell «Game of Thrones».

Κάποιοι άλλοι, είδαν στο γουρουνίσιο πρόσωπο της μαριονέτας Denise, το ανθρώπινο πρόσωπο της (ανθρώπινης) ηθοποιού, Olivia Wilde.

Το βασικό ερώτημα, ωστόσο, δεν είναι με ποια μοιάζει η Denise. Είναι ποιο στρατόπεδο θα διαλέξετε: Είστε #TeamMissPiggy ή #TeamKermit;