ΕΙΔΗΣΕΙΣ
02/09/2015 18:18 EEST | Updated 02/09/2015 18:18 EEST

Επίθεση Μεϊμαράκη σε Τσίπρα: Είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός όλων των εποχών - Ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο Κρήτης

Eurokinissi

Ισχυρή εντολή για κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ, ζήτησε από την προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Ανακοίνωσε επίσης ότι θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στον Νομό Ηρακλείου. «Αξίζει να ψηφίσετε ΝΔ για να βγει πρώτη φορά πρωθυπουργός Ηρακλειώτης και Κρητικός μετά το 1993», είπε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, για όσα είχε προεκλογικά πει στο Ηράκλειο, κάνοντας λόγο για παραπλάνηση του λαού.

Ζήτησε από τους πολίτες να συγκρίνουν τις υποσχέσεις, καθώς και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου και υποστήριξε ότι ποτέ ένας πρωθυπουργός σε τόσο μικρό διάστημα δεν έκανε τόση ζημιά.

Ακόμα ζήτησε απ' όλους να γίνουν κήρυκες της ενότητας των Κρητών.

«Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε» ανέφερε και είπε ότι «όλοι εμείς είμαστε το κόμμα το λαϊκό, το κεντροδεξιό, το φιλελεύθερο».

(Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Sponsored Post