Μια κρυμμένη λειτουργία του WhatsApp αποκαλύπτει ποιοι είναι οι καλύτεροί σας φίλοι

Μια κρυμμένη λειτουργία του WhatsApp αποκαλύπτει ποιοι είναι οι καλύτεροί σας φίλοι
WhatsApp

Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για smartphones και όχι τυχαία. Τα τελευταία χρόνια το WatsApp έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν οι άνθρωποι μεταξύ τους, κάνοντας την αποστολή μηνυμάτων όχι μόνο πανεύκολη αλλά και δωρεάν, ανεξάρτητα με το πόσα άτομα συμμετέχουν σε αυτά ή το σε ποιο σημείο του κόσμου βρίσκονται.

Πριν λίγο καιρό, ωστόσο, έγινε γνωστή μια λειτουργία της διάσημης εφαρμογής που δεν υπήρχε μέχρι πρότινος -μπήκε σε εφαρμογή τον Ιούνιο με το update 2.12.3 του WhatsApp. Μια λειτουργία που δείχνει στον χρήστη τις επαφές με τις οποίες επικοινωνεί πιο συχνά, άρα και τους ανθρώπους με τους οποίους έχει πιο στενές σχέσεις.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που δεν είχατε συνειδητοποιήσει ποιοι είναι οι καλύτεροί σας φίλοι μέχρι τώρα, ή έστω, με ποιους απολαμβάνετε να μιλάτε περισσότερο, ορίστε πώς θα βρείτε και θα ενεργοποιήσετε την συγκεκριμένη λειτουργία στο WhatsApp.

  • Πάτε στην επιλογή Settings
  • Επιλέγετε Account
  • Επιλέγετε Storage Usage

Από εδώ και στο εξής η εφαρμογή θα δείχνει, στην κορυφή της σελίδας, τον συνολικό αριθμό των WhatsApp μηνυμάτων που έχετε στείλει στις επαφές και τα ομαδικά γκρουπ σας και θα κατατάσσει την κάθε επαφή/γκρουπ βάσει αυτού του αριθμού.

Επιλέγοντας το κουμπί «Size» στη βάση της οθόνης θα μπορείτε να δείτε με ποιον έχετε ανταλλάξει περισσότερα δεδομένα. Βασικός στόχος της λειτουργίας αυτής είναι να ενημερώνει τον χρήστη πόσο χώρο καταλαμβάνει κάθε chat στο κινητό του. Το ότι μπορείτε να δείτε με ποιον φίλο σας «καίγεστε» περισσότερο στη κουβέντα, είναι απλά ένα bonus.

Προτείνετε μια διόρθωση