ΕΙΔΗΣΕΙΣ
04/09/2015 15:12 EEST | Updated 05/09/2015 14:16 EEST

Από τον μικρό Αλέξη με το σπασμένο αριστερό χέρι στον Ανδρέα – Τα σποτ των κομμάτων

Youtube

Για άλλη μια εκλογική μάχη, τα κόμματα έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Και τα έχουν όλα. Από τον μικρό Αλέξη με το σπασμένο αριστερό χέρι, στον Ανδρέα και τον νέο Ξανθόπουλο της τηλεόρασης.

Τα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Με πέντε τηλεοπτικά σποτ και με κεντρικά συνθήματα τις φράσεις «Ξεμπερδεύουμε το παλιό. Κερδίζουμε το αύριο» και «Ψηφίζουμε αυτόν που στέκεται όρθιος» ξεκινά την προεκλογική του καμπάνια ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα προεκλογικά σποτ της ΝΔ

Απάντηση στο σλόγκαν «να ξεμπερδεύουμε με το παλιό» του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει η ΝΔ με δύο σποτ που παρουσιάζουν τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με παιχνίδι πόκερ ή πείραμα σε επιστημονικό εργαστήρι.

Ο μικρός Αλέξης του Καμμένου

Ο Πάνος Καμμένος επιμένει και σε αυτό το σποτ του με τον μικρό Αλέξη. Αυτή τη φορά ο μικρός Αλέξης δεν παίζει με το τρενάκι του. Είναι στο νοσοκομείο γιατί έχει σπάσει το... αριστερό του χέρρι. Και ο Πάνος Καμμένος υπόσχεται ότι τα τον μάθει να γράφει με το... δεξί.

Ο Λουντέμης του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ από την άλλη, με μια ρήση του Μενέλαου Λουντέμη, υπόσχεται πως με την ψήφο στο ΚΚΕ «υπάρχει λύση στον δρόμο της ανατροπής».

Ο Ανδρέας είναι εδώ

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ακόμη δημοσιοποιήσει προεκλογικό σποτ, ωστόσο ανάρτησε ένα βίντεο με τον Αντρέα Παπανδρέου που διαβεβαιώνει τους Έλληνες ψηφοφόρους ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ».

Το Ποτάμι μετρά ημέρες

Το Ποτάμι από την άλλη, μετρά ημέρες για τις εκλογές.

Ο Βασίλης Λεβέντης έχει δημοσιεύσει ως τώρα εφτά προεκλογικά σποτ στα οποία ζητά την ψήφο των πολιτών «για να γίνει η σπίθα φλόγα». Αυτό που έκλεψε την παράσταση είναι αναμφισβήτητα είναι εκείνο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης που έγινε γνωστός ως νέος «Ξανθόπουλος» της τηλεοπτικής διαφήμισης για το 11880.

Sponsored Post